Skip to the content

Spot On - din expert på digitala affärer

Vi är experter på e-handel, produktwebbar, systemintegration, webbutveckling, BI, analys och affärsutveckling och har mångårig erfarenhet från flera olika projekt. Vi rör oss på plattformar som Litium, Storm, Episerver, Umbraco och några till. Vårt arbetssätt är agilt, alltid med datadriven utveckling och med stort fokus på våra kunders digitala affär. Många hos oss har mer än tio års erfarenhet av digitala affärer och e-handel hos allt från nystartade bolag till stora internationella koncerner. Du kan alltid känna dig trygg med att välja oss! 

B2B - handel mellan företag

För dig som säljer till andra företag, har återförsäljare eller kanske inte är helt redo för e-handel. Vi guidar och hjälper dig! 

Läs mer

 

B2C - Sälj till slutkund

För dig som vill nå ut direkt till slutkonsument, som ställer höga krav på konvertering och optimering. Låt oss hjälpa dig nå dina mål!

Läs mer

Aktuellt

E-handelstrender 2021

Det börjar bli den tiden på året när vi listar de hetaste trenderna inför 2021. Vilka skall du hålla lite extra bra koll på? Läs mer här!

Tapwell satsar på webben för att stärka varumärket

Vår fina kund Tapwell lanserade nyligen sin webb bestående av både en B2C och en B2B-del för att säkerställa att de kan vara såväl skyltfönster för privatpersoner som stöd för återförsäljare. Läs mer om caset här!

Erfaren marknadschef ansluter till Spot On

Varm välkommen Sofie Malm Strömberg, tidigare marknadschef på Mio och numer affärsutvecklare på Spot On. Sofie kommer att hjälpa både nya och befintliga kunder med att utveckla den digitala affären. Läs mer här. 

BE Group väljer Spot On som e-handelspartner

Vi är superstolta och glada över att BE Group valt oss som framtida e-handelspartner. Läs mer om projektet här!

E-handel till fastpris

Spot On Ignition

Med Litiums kraftfulla e-handelsplattform i grunden hjälper vi dig att komma igång med ditt webbprojekt. Tillsammans skapar vi grunden för en fortsatt utveckling av din digitala supersäljare.

Två personer sitter framför en dator

Lär dig mer - Ladda ner!

Guider

Här har vi samlat våra guider med allt du behöver veta om hur du lyckas med din e-handel.

Kunder vi hjälpt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev