Blogg om e-handel, marketing automation och webben

Vi bloggar om saker vi gillar och är bra på. Till exempel e-handel, marketing automation och andra spännande saker.

Träffa oss på Affärsracet i Anderstorp 30-31 maj

Vanligtvis rör vi oss mycket på event där fokus ligger inom vår sfär av digitala lösningar och produkter. Ibland blir känslan lite att det är mässor för inbördes beundran, det vill säga att vi..

Att arbeta offshore med Indien

Spot On har sedan ett antal år tillbaka satsat på ett "remote team" i Indien. För vår del har det gett oss många fördelar, till exempel att kunna växla upp och leverera projekt snabbt till våra..

EM Nordic skruvar upp volymen med Spot On!

EM Nordic koncernen med bolag som EM Nordic AB, Ljudia AB och DLX Music AB har valt att låta webbutvecklingsbolaget Spot On Solutions AB vidareutveckla deras webbplattform. Koncernen är en av..

Bakgrundsjobb i molnet – en Azure Web Jobs-tutorial

Bakgrund

Microsoft Azure ger oss utvecklare en massa härliga möjligheter att driftsätta kod utan att behöva fundera på hårdvara, operativsystem och istället fokusera på att leverera mesta möjliga..

Habo Gruppen AB jobbar datadrivet med Spot On

Habo Gruppen AB, ledande inom Norden på funktionella beslag, har valt att satsa på en ny digital partner då deras befintliga hemsida och digitala plattform behöver uppgraderas och optimeras. Valet..

Executive dashboard - din bästa vän inför viktiga affärsbeslut

Vad är en Executive dashboard?

En Executive dashboard är en sida som samlar data som är avgörande för företagets framgång. Den ger företagsledare en överblick av organisationens kritiska KPI:er..

Unconference – en annorlunda konferensmetod

På Spot On är vi inte så mycket för att göra saker på det förväntade sättet. Begreppet ”tänka utanför boxen” passar oss ganska bra och därför fanns det förstås ingen anledning att lägga..

Hur skall vi skapa jämställdhet i IT-branschen? 

IT-branschen – en sluten bransch för killar? Om detta skulle vara bilden är det kanske inte konstigt att vi inom vår bransch har en utmaning framför oss att skapa jämställdhet. Kvinnor inom IT är..

Sju tips på att koda så andra förstår 

Många utvecklare har en tendens att bara fokusera på att koden gör det den ska. Att koden fungerar är viktigast naturligtvis, men nästan lika viktigt är att andra kan läsa och förstå din kod.

Stark e-handel håller i sig – vilka trender gäller digitalt för 2018? 

Nyligen presenterade ehandel.se siffor som visar att 2017 års siffror krossade det föregående året gällande ökad e-handel. Året avslutades förstås starkt med både Black Friday och julhandeln men..