Case

Vi implementerar e-handel och CMS i projekt med Resia, A-hus, Nordic Feel, Evoke Gaming, Gudrun Sjödén, adidas, Euromaster och Bingolotto/Folkspel. Bland många andra. Tillsammans skapar vi bra saker. Våra kunder tycker att vi är trevliga att jobba med, det är det allra viktigaste för oss.

Några utvalda projekt som vi har jobbat med

CMS Litium Jönköping Energi

Bättre kundflöden gav ny energi åt webbplatsen

Jönköpings Energi behövde hjälp att uppdatera sin webbplats eftersom dåvarande inte matchade den känsla och kundresan kunden förväntades uppleva. Fokus blev därför att utveckla en modern design som bättre möter upp kunderna oavsett vilken enhet de använder för att besöka sidan.

Läs mer
Branschens bästa B2B-lösning

Branschens bästa B2B-lösning

Våren 2016 lanserades badrumstillverkaren Hafas B2B-stöd SvarDirekt, en digital plattform för företagets återförsäljarled.

Läs mer
Nordic Feel jobbar med kunden i centrum

Nordic Feel jobbar med kunden i centrum

Nordic Feel har visionen att skapa den bästa användarupplevelsen i norra Europa. I en snabbrörlig bransch, med många konkurrenter, är detta en modig målbild som utmanar dem att tänka nytt, sätta kunden i centrum och jobba smartare.

Läs mer
Resia bygger framtidens resesajt redan idag

Resia bygger framtidens resesajt redan idag

I november 2016 lanserades nya www.resia.se, där Spot On var delaktiga i projektet. I arbetet med Resias nya webbplats identifierades tidigt en MVP, en minimum viable product, med fokus på ett tydligt bokningsflöde, mobilanpassning och en flexibel plattform för webbplatsens redaktörer.

Läs mer
Bingo på webben för Folkspel

Bingo på webben för Folkspel

I projektet tillsammans med Folkspel och Bingolotto fanns ett tydligt fokus, att förena Bingolottos onlineaffär med TV-programmet – genom att kunna köpa, spela och rätta direkt på webbplatsen. Nya bingolotto.se lanserades i juni 2016.

Läs mer