Skip to the content

Plattformar vi är experter på

Litium Logo

Litium - Molnbaserad e-handelsplattform med PIM

Spot On är en av fyra Premium Solution Partners till e-handelsplattformen Litium. Det är ett tydligt kvitto på att vi har en lång erfarenhet och stor kompetens när det gäller att starta upp och genomföra lyckade projekt inom B2B och B2C e-handel, speciellt med Litium som plattform.

Storm Logo

Storm - När du letar headless e-handelsplattform

Spot On är stolt partner till Storm Commerce, en av marknadens mest avancerade e-handelsplattformar som hjälper till att effektivisera och automatisera relevanta affärsprocesser för både B2C och B2B. Resultatet är bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet.

Umbraco Logo

Umbraco - Open Source när det är som bäst

Spot On är stolt guldpartner till Umbraco, den marknadsledande plattformen med komplett CMS-funktionalitet. Plattformen, som är en open source variant, har många olika plug-ins för till exempel produkthantering och e-handel - allt för att din webb skall hålla högsta klass.

Epi Logo

Episerver - Spänn musklerna med en komplett e-handelsplattform

Episerver är en av marknadens ledande plattformar för CMS, e-handel och digital marknadsföring. Plattformen innehåller allt en framtidssäker e-handelslösning kan tänkas behöva. Episerver går givetvis att driftsätta i molnet för att garantera 100% tillgänglighet när topparna blir som störst men där du inte betalar mer än nödvändigt under lågsäsong.

Kontakta oss