Skip to the content

E-handelsplattformar vi är experter på

Nedan ser du några av de marknadsledande e-handelsplattformarna vi på Spot On jobbar med idag. Dessa e-handelsplattformar skiljer sig åt, vilket gör att vi mer än gärna är med och hjälper dig att strategiskt hitta rätt e-handelsplattform för din digitala affär. 

Litium Logo

Litium - Molnbaserad e-handelsplattform med PIM

Spot On är en av fyra Premium Solution Partners till e-handelsplattformen Litium. Det är ett tydligt kvitto på att vi har en lång erfarenhet och stor kompetens när det gäller att starta upp och genomföra lyckade projekt inom B2B och B2C e-handel, speciellt med Litium som plattform.

Norce Logo

Norce - När du letar headless e-handelsplattform

Spot On är stolt partner till Norce, en av marknadens mest avancerade e-handelsplattformar som hjälper till att effektivisera och automatisera relevanta affärsprocesser för både B2C och B2B. Resultatet är bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet.

Vendre e-handel logo

Vendre - möjliggör tillväxt med rätt e-handelsplattform

Vendre är en stark ny spelare bland e-handelsplattformar som kommer med ett komplett CMS, PIM och E-com för dig som snabbt vill generera resultat. 

Umbraco Logo

Umbraco - Open Source CMS när det är som bäst

Spot On är stolt guldpartner till Umbraco, den marknadsledande plattformen med komplett CMS-funktionalitet. Plattformen, som är en open source variant, har många olika plug-ins för till exempel produkthantering och e-handel - allt för att din webb skall hålla högsta klass.

Optimizely Logo

Optimizely- Marknads-ledande på e-handel

Optimizely är en av marknadens ledande plattformar för CMS, e-handel och digital marknadsföring. Plattformen innehåller allt en framtidssäker e-handelslösning kan tänkas behöva. Optimizely går givetvis att driftsätta i molnet för att garantera 100% tillgänglighet när topparna blir som störst men där du inte betalar mer än nödvändigt under lågsäsong.

Kontakta oss