Skip to the content
Litium logotyp

Litium ehandelsplattform

Spot On är Premium Partner till Litium

  • Premium Partner sen 2016
  • Mer än 25 aktiva kunder
  • Mycket aktiva i Litiums community 
  • Fler än 30 licensierade utvecklare
  • Mer än 10 års erfarenhet av plattformen
  • Flertalet välkända B2B och B2C-företag som referenskunder

Litium e-handelsplattform

Spot On är Premium Solution Partner till e-handelsplattformen Litium. Det är ett tydligt kvitto på att vi som partner har en lång erfarenhet och stor kompetens när det gäller att starta upp och genomföra lyckade projekt inom B2B och B2C e-handel, speciellt med Litium som plattform. 

Vi har med framgång lyckats implementera ett agilt arbetssätt, där vi fokuserar på att lansera ett mätbart affärsvärde så tidigt som möjligt i processen. Detta gynnar förstås dig som kund, då din budget läggs där du snabbast möjligast får en bra avkastning.

Så tar Litium dig till toppen

E-handelsplattformen Litium har många fördelar. Den största förmodligen är att du som kund får tillgång till stöd för både marknad, försäljning och produkt i ett och samma system. Det ingår ett e-commercesystem, ett CMS och ett PIM-system i e-handelsplattformen. Det ger dig en enkelhet i all hantering som rör din digitala handel. Du väljer förstås själv fritt om du vill utnyttja hela Litiums plattform eller bara enstaka delar av den. Det går förstås också bra att använda Litiumplattformen som ett headless där du kombinerar andra CMS eller PIM-system ihop med det starka e-commercesystemet. 

Litium har en time-to-marketkurva som snabbt ger dig och ditt företag möjlighet att börja testa och utveckla tjänsterna ni vill erbjuda. Detta gäller oavsett om du som bolag jobbar inom B2C eller B2B.

Litium 8 gör premiär

Den sista av de större uppgraderingarna inom Litium e-handelsplattform är precis släppt. Spot On har stor erfarenhet av både uppgraderingsprojekt och övertaganden såväl som strategisk hjälp i om det kanske inte är bättre att börja om på nytt. Vill du veta mer vad som passar dig? 

Tapwell använder webben som skyltfönster

Designföretaget Tapwell kände sig låsta i sin hemsida och var i stort behov av något nytt. Lösningen blev en plattform med smart struktur som enkelt går att förändra i takt med att fler marknader tillkommer.

Nordic Feel jobbar med kunden i centrum

Nordic Feel har visionen att skapa den bästa användarupplevelsen i norra Europa. I en snabbrörlig bransch, med många konkurrenter, är detta en modig målbild som utmanar dem att tänka nytt, sätta kunden i centrum och jobba smartare.

Så bedriver vi projekt

Vi har stor erfarenhet av såväl helt nya projekt som övertagande av redan befintliga Litiumlösningar. Är du nyfiken på hur ett projekt kan gå till?

Kontakta oss