Skip to the content

Spot On Storefront – composable commerce på ett prisvärt och flexibelt sätt!

 

För dig som är nyfiken på att testa på composable commerce och headless för din e-handel finns nu möjligheten att snabbt komma i gång med Spot On Storefront.

Med Spot On Storefront får du den senaste tekniken från Norce tillsammans med marknadens starkaste CMS från Umbraco. Den ger dig ett försprång med ett antal redan färdiga funktioner och där du i stället kan lägga fokus på att förfina och personalisera den återstående delen.

Boka demo av Spot On Storefront

Vill du se mer vad vår Storefront har att erbjuda och hur ditt e-handelsprojekt kan få en flygande start med minskade kostnader för utveckling? Vi går gärna igenom fördelarna med dig! 

Tänk om det fanns ett sätt att snabbt komma igång med din e-handelsplattform utan att behöva börja om från början och betala för utveckling av standardfunktionalitet? Eftersom den är byggd på en äkta SaaS e-handelsplattform i grunden slipper du lägga din budget på uppgraderingar av e-handelsplattformen då dessa ingår automatiskt. Din digitala supersäljare kommer med andra ord alltid att ha den senaste versionen!

För dig som vill meta mer om Norce kan du läsa här.

Kortfattat, Norce ger dig möjlighet att kombinera det bästa från olika produkter, så kallat best of breed tänk. Med hjälp av Norce starka PIM och e-handelsmotor har du lagt ett bra grundfundament för att hantera din data och försäljning som du alltid kan nyttja oavsett hur du vill att din front ska se ut. I vår Storefront har vi valt Umbraco som CMS. Det är ett mycket lättarbetat och användarvänligt CMS som dessutom bygger på stabil och säker .NET-teknik. Tillsammans med kundunika priser och sortiment bildar de vad vi kallar Spot On Storefront.

Vad ingår?

  • Språkstöd
  • Valutastöd
  • Stöd för unika kundpriser
  • Stöd för rabatter
  • Flexibel produktsida med stöd för varianter, produktbilder och visning av produktunika fält
  • Kassa med stöd för både B2B och B2C koppling
  • Stöd för inloggat läge företagskunder med orderhistorik
  • Stöd för olika leveransadresser
  • Kategorisida med produktlistning, filtrering och sortering

Storefronten är uppbyggt blockvis för att du som användare enkelt skall kunna hantera och förändra sidan själv. Kopplingen mot CMS:et Umbraco är fullt integrerat vilket ger dig en helt sömlös upplevelse och möjlighet att se resultatet av ditt arbete direkt. Backoffice är också det användarvänligt för att du enkelt skall kunna bygga kategorier och lägga till produkter.

Spot On Storefront passar alla typer av bolag oavsett om du säljer till andra företag eller till privatpersoner.

Prisuppgift

Prisuppgift Spot On Storefront

 Att säga exakt vad ett e-handelsprojekt kommer kosta kan vara svårt men vi hjälper dig gärna att ge ett ungefärligt spann baserat på din ambitionsnivå och dina önskemål. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev