Skip to the content
Optimizely Logo

Optimizely

Spot On hjälper dig med stora ambitioner

 • Optimizely är en plattform för Medium och Enterprise bolag
 • Optimizely är stabil, användarvänlig och erkänd internationellt 
 • Optimizely add-ons rekomenderas för bästa kundupplevelsen 

Optimizely - din kompletta e-handelsplattform

Optimizely, som kanske fortfarande är mest känt under namnet Episerver, är en världsledande plattform för CMS, e-handel och digital marknadsföring. Plattformen innehåller allt en framtidssäker e-handelslösning kan tänkas behöva. Optimizelys koncept går givetvis att driftsätta i molnet för att garantera 100% tillgänglighet vid toppar i din försäljning, men kan även anpassas till att du inte betalar mer än nödvändigt under lågsäsong.

Spot On har ett flertal lyckade Optimizely-implementationer och projekt i portföljen, allt från CMS-projekt till hela e-handelsprojekt. Vi hjälper dig gärna att skapa en vinnande e-handel eller CMS på plattformen. Vår agila arbetsprocess garanterar att du får ut maximalt värde på din investering och tillsammans med våra duktiga konsulter stöttar vi dig hela vägen från strategi och koncept till implementation och leverans.

Optimizely Commerce Cloud

Optimizely Commerce Cloud innehåller alla de funktioner du kan tänkas behöva för att skapa en flexibel och vinnande e-handel med fantastisk kundupplevelse. Med hjälp av en skalbar molntjänst garanteras du en snabb hastighet såväl som robust säkerhet, och du kan dessutom självklart använda lösningen som headless ihop med andra e-handelstjänster. 

Ett urval av de övriga funktionerna som finns i plattformen är: 

 • Search & Navigation
 • Order management 
 • Workflows
 • Multisite management 
 • A/B-testning
 • Global Commerce
 • Media management
 • ...och mycket mycket mer.

 

Spot On som partner för ditt bolag

Med oss på Spot On blir resan till målet inte bara trevlig, utan även så bra och så begriplig som möjligt. Vi har stor erfarenhet av att bedriva digitala projekt på flertalet plattformar och vår agila arbetsstruktur möjliggör för dig som kund att snabbt komma igång och börja testa dina idéer. Våra utvecklare har stor kunskap inom .NET-arkitektur vilket krävs för att kunna jobba med Optimizely som plattform.

Vi jobbar tillsammans för att ta fram er digitala supersäljare - den som aldrig sover eller behöver semester - den som bara fungerar, för att du istället ska kunna ägna dig åt att ta fram nya spännande idéer och tillvägagångssätt och nå just ditt företags mål.

 

Några utvalda projekt där vi har jobbat med Optimizely som plattform:

Case

Bingo på webben för Folkspel

I projektet tillsammans med Folkspel och Bingolotto fanns ett tydligt fokus, att förena Bingolottos onlineaffär med TV-programmet – genom att kunna köpa, spela och rätta direkt på webbplatsen. Nya bingolotto.se lanserades i juni 2016.

Case

Snyggt paketerat med Nefab

Hur kan man som företag visa upp sina produkter och tjänster på ett effektivt och snyggt sätt för samarbetspartners och nyblivna kunder, oavsett vilket land eller enhet de väljer att surfa på?

Kontakta oss