Skip to the content

Storm Commerce

Spot On hjälper dig med headless e-handel

  • Stor teknisk kompetens omkring SaaS-lösningar
  • Färdig koppling mellan Storm och Umbraco CMS
  • Stor förståelse för hantering av affärskritisk data

Storm - headless, molnbaserad och kraftfull 

Spot On är stolt partner till Storm Commerce, en av marknadens mest avancerade e-handelsplattformar som hjälper till att effektivisera och automatisera relevanta affärsprocesser för både B2C och B2B. Resultatet är bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet. Plattformen har omfattande funktionalitet för att applicera affärsregler på produktkatalog, prissättning, orderhantering och inköp. 

Vad innehåller Storm-plattformen?

Storm Commerce är en headless e-handelsplattform. Det innebär att det inte finns ett inbyggt frontendsystem, även kallat CMS (Content Management System). Istället kan du använda valfritt CMS för att skapa bästa tänkbara kundupplevelse. På så sätt kan du kombinera marknadens kraftigaste e-handelsmotor med det CMS som du redan har och känner dig bekant med, eller ett CMS som stödjer dina framtida behov. Vi på Spot On rekommenderar dig att titta närmare på exempelvis Umbraco eller EpiServer. 

Äkta molnbaserad SaaS*

*SaaS = Software as a service

Storm Commerce en äkta molnbaserad SaaS där det sker en kontinuerlig release av ny funktionalitet, utan att du som kund behöver bry dig om uppgraderingar eller installationer. Plattformen är förstås även skalbar:

  • Stödjer obegränsad tillväxt och internationell expansion
  • Kan enkelt hantera multipla varumärken, marknader, språk och valutor
  • Möjliggör effektiv sortimentsbreddning och longtail-strategi
  • Erbjuder en skalbar licensmodell baserad på nyttjandegrad

Inbyggt PIM för e-handel

Storm Commerce har ett inbyggt PIM (Product Information Management) för e-handel. Ett PIM är en grundförutsättning för ett lyckat e-handelsprojekt. Om ditt företag inte har ett PIM i dagsläget är detta förmodligen ett av de första stegen i ditt e-handelsprojekt. Ett smart drag kan vara att välja en e-handelsplattform med ett integrerat PIM för att vinna tid och hålla nere kostnader. Storm Commerce har dessutom inbyggda API:er för att du smidigt skall kunna integrera mot olika system.

Vill du veta mer om ifall Storm kan vara en plattform för dig och ditt företag? Vi hjälper dig gärna med dina frågor, kontakta oss här!

Case

Internationell e-handel med Ludvig Svensson

Med ett antal olika marknader och flertalet språk behövde Ludvig Svensson en e-handel som var lätt att administrera och samtidigt levererade ett värde för kunden.

Kontakta oss