Skip to the content
Vendre logotype

Vendre ehandelsplattform

Spot On är Solution Partner till Vendre

  • Solution Partner sedan 2021
  • Enkel och hanterbar plattform
  • Flertalet gemensamma case 
  • Färdig paketering mot Visma
  • Perfekt för dig som vill komma igång fort

Vendre e-handelsplattform

Vendre är en plattform som till för inte allt för länge sedan valt att i första hand hantera och lansera samtliga projekt inhouse. Sedan början av 2021 är Spot On Vendres enda solution partner när det kommer till ren e-handelskonsulting. Tillsammans har vi redan hunnit lansera och påbörja ett antal case samt även startat en paketering för dig som snabbt vill kunna komma igång med din digitala affär. 

Vendre - när du vill optimera din e-handel 

E-handelsplattformen Vendre har många fördelar för dig som jobbar inom B2B och B2C. Via ett väl utvecklat och framförallt enkelt drag & drop CMS ges du möjlighet att sköta mycket av de vardagliga arbetet själv. Det finns en stor uppsättning redan färdiga block med väl uttänkt UX. För dig innebär det att du i första hand kan koncentrera dig på att få till ett bra och innehållsrikt content.

Alla dina produkter hämtas direkt från Vendres PIM där du styr så olika innehåll visas för olika personaliserade grupper. Det kan till exempel innebära att du kan visa specifika utvalda produkter efter avtalade villkor för kunder, säsongsvarianter, liknande produkter om något är slutsålt och så vidare. 

Eftersom webben och e-handeln är helt integrerade ser du också snabbt resultatet av dina förändringar!

Vendre ❤️ Visma.Net

Har du Visma.Net som affärssystem idag och önskar minsta möjliga kostnader för integrationer för att komma igång med en fullskalig e-handel? Då har vi paketeringen för dig!

Så bedriver vi projekt

Vi har stor erfarenhet av såväl helt nya projekt som övertagande av redan befintliga e-handelslösningar. Är du nyfiken på hur ett projekt kan gå till?

Kontakta oss