Blogg om digitala affärer, e-handel och webben

Vi bloggar om saker vi gillar och är bra på. Till exempel e-handel, webb, marketing automation och andra spännande saker.

Spot On vinner pris som årets Litium Partner

Det är med stor stolthet och ödmjukhet vi på Spot On kan meddela att vi under Litiums årliga partnerevent blev tilldelade priset som "Årets Partner 2018". 

Med motiveringen;

“Årets vinnare har..

Så konverterar du din köpta trafik

I samband med vårt event om Influencer Marketing som vi på Spot On anordnade fick vi många frågor från besökarna om hur de bör agera efter att de köpt in trafiken. Måste de fortsätta köpa dyr..

Därför bör ditt företag jobba med Influencers

På Spot On har vi (tyvärr) ingen direkt ingång till stjärnorna som har hundratusentals följare men det betyder förstås inte att vi ändå vill prata om hur ditt företag kan dra nytta av att synas i..

Vad gör en säljare på Spot On?

Säljare, Account Manager, Key Account, Head of happy clients - kärt barn har många namn och jobbar nog ibland på väldigt många sätt. Vi stoppade Julia lite i arbetet för att höra mer om hur en..

Vad gör en UX-designer på Spot On?

UX-design (User experience design) eller Interaktionsdesign som vi säger på svenska handlar om att skapa god användbarhet på webben. Det skall vara smidigt och enkelt för dig som besökare att..

Vad gör en projektledare på Spot On?

Det finns förmodligen lika många projektstilar som det finns projektledare, och det märks på Spot On. Den gemensamma delen är att vi jobbar agilt men att det finns möjligheter att anpassa detta..

Caparol sätter färg på webben med Spot On

Caparol är en internationell färgexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. I deras strävan efter att kunna erbjuda sina kunder en så attraktiv..

8 tecken på att du använder fel e-handelsplattform

Får du en känsla av att din webbplats inte riktigt tar dig dit du vill , men har svårt att sätta fingret på exakt vad det är som felar? Läs våra 8 tips nedan och se hur många du prickar in. 

5 tips på hur AI kan personalisera din e-handel och öka konverteringen

Det blir allt mer viktigt att personalisera din e-handel för att nå ut till dina presumtiva kunder. Statistiken säger att 45% av kunderna själva anser att de är mer benägna att handla på en sida..

Träffa oss på Affärsracet i Anderstorp 30-31 maj

Vanligtvis rör vi oss mycket på event där fokus ligger inom vår sfär av digitala lösningar och produkter. Ibland blir känslan lite att det är mässor för inbördes beundran, det vill säga att vi..