Blogg om digitala affärer, e-handel och webben

Vi bloggar om saker vi gillar och är bra på. Till exempel e-handel, webb, marketing automation och andra spännande saker.

Spot On vinner pris som årets Litium Partner

Det är med stor stolthet och ödmjukhet vi på Spot On kan meddela att vi under Litiums årliga partnerevent blev tilldelade priset som "Årets Partner 2018". 

Med motiveringen;

“Årets vinnare har varit en Litium-partner under många år och de går fortfarande från klarhet till klarhet. De skapar bra relationer med nya kunder och de vårdar sina befintliga lika ömt vilket visat sig vara ett vinnande koncept. Dessutom har de med sin smarta paketering lagt grunden för flera nya Litium-projekt."Litiums jury

Spot On har sedan starten 2011 alltid haft en stark anknytning till Litium då flertalet av grundarna samt många anställda har en bakgrund därifrån. Idag är Spot On en av Litiums Premium Partners vilket innebär att vi har ett stort antal kunder på plattformen, så många som ca 25 licensierade konsulter och dessutom ett gott inflöde av nya kunder. Med vår paketering Spot On Ignition har vi lyckats attrahera många B2B-bolag som är nyfikna på e-handel och snabbt vill komma igång för att testa och se om en digital affär kan vara något för dem. 

axlundfoto-260

 Foto: Axlund Foto

Spot On Solutions AB är experter på e-handelssystem, integrationer, BI, analys, backend och affärsutveckling inom digitala områden. Vi finns idag representerade med ca 30 anställda i Jönköping, Göteborg och Stockholm och hjälper bolag över hela Norden på deras digitaliseringsresa.

 

Vill du och ditt företag bli en del av Spot On familjen? Tveka inte att kontakta oss!