Blogg om digitala affärer, e-handel och webben

Vi bloggar om saker vi gillar och är bra på. Till exempel e-handel, webb, marketing automation och andra spännande saker.

8 nya betalsätt du vill veta mer om

Krigar du på med Visa, Mastercard och kanske på sin höjd Klarna i din webbshop? I Sverige avbryts upp till en tredjedel av alla köp i kassan eftersom betalsättet upplevs krångligt, svårt eller fel. Kanske är det dags för dig att stifta lite närmare bekantskap med nedan möjligheter? 

Swish

Behöver kanske ingen närmare förklaring och du har säkert redan sett att fler och fler sidor väljer att nyttja mobiltjänsten i utcheckingsfasen. 

Collector

Stark utmanare till Klarna som erbjuder både B2C och B2B-lösningar för e-handel.

Hygglig

Tjänst från Marginalen bank som fokuserar på att ha ett så schysst och ärligt kassaflöde som möjligt. 

Svea

Enkel integration via en iframe-lösning som ger både B2C och B2B e-handlare chans att erbjuda sina kunder olika betalsätt. 

Payson

Välj själv vilka betalmöjligheter dina kunder skall ha med Payson, en leverantör som jobbat med e-handels checkout i över 10 år. 

Billogram

En helhetslösning för hela er faktureringsprocess, där de hanterar allt från distribution, till reskontrahantering, kravhantering och återbetalningar.

Apple Pay/Google Pay/Samsung Pay

Betala via din app oavsett på vilken sida du handlar. Läs mer om tester mellan de olika sätten i länken ovan.

Bitcoin

Vill du börja låta dina besökare betala med kryptovaluta? Det finns många olika vägar att gå, bland annat med hjälp av Bitpay. 

Spot On Executive Dashboard

Det du behöver ha kontroll över är förstås avgifterna för de olika betalningslösningarna. Fasta avgifter, kostnad per köp eller procentuellt på din försäljning - vad passar din affärsstrategi bäst?  

 

Thinking