Blogg om digitala affärer, e-handel och webben

Vi bloggar om saker vi gillar och är bra på. Till exempel e-handel, webb, marketing automation och andra spännande saker.

Förstå kunden och bygg en större leadspipe

De digitala kanalerna möjliggör för informationsspridning som är helt omöjlig att konkurrera med i traditionella kanaler. De senaste 20 åren har vi sett en mognad där allt fler företag gått från..

Allt går att sälja på nätet...

...eller nästan i alla fall. Vi går från att hantera ”enkla” produktwebbar till att paketera tjänster, tekniskt komplicerade produkter och framför allt hybrider de tre i mellan. Idag är det inte..

Amazon

Vad kan vi på Spot On skriva om Amazon som du inte redan hört, förstått eller funderat på? Precis - förmodligen ingenting. Vi kan däremot göra en enkel uppställning på tre faktorer som ger dig som..

8 nya betalsätt du vill veta mer om

Krigar du på med Visa, Mastercard och kanske på sin höjd Klarna i din webbshop? I Sverige avbryts upp till en tredjedel av alla köp i kassan eftersom betalsättet upplevs krångligt, svårt eller..

10 största trenderna för e-handel 2019

Det är dags att sia in i framtiden och säga vad som kommer bli de största trenderna under 2019. Som vanligt ligger våra vänner i USA något steg längre fram än oss andra, därför är det perfekt att..

Anlita ett team som matchar din verksamhet och ambition

Då blir resan både bättre, roligare och mer lönsam.När du ska byta ut din existerande e-handel, eller testa e-handel för första gången är det viktigt att du hittar en partner som kan hjälpa dig..

Den tredje digitala revolutionen - rösten

Det började med internet, fortsatte med mobilen och nu är vi inne på den tredje digitala revolutionen - rösten. Vad innebär detta för framtidens e-handel? Idag har olika system kommit olika långt..

Hitta smarta sätt att leverera ditt paket

Utöver att ha en användarvänlig och väl fungerande webbshop behöver du förstås också lägga tid och energi på vilka leveransmöjligheter du vill erbjuda dina kunder.

 

Skaffa en (ung) mentor

Ibland är inte ensam stark och bäst. Ibland kanske det bara är skönt att bolla idéer med någon som gått igenom samma sak, förstår riskerna i att ta vissa beslut eller som pushar dig att ta det där..

Skapa effektivare CTA:er

Det finns många härliga, fina, trendiga och designade sidor ute på webben. Vissa av dem når fram, andra inte. En del är just bara designade, medan andra har ett tydligt mål; någon form av..