×

Spot On Ignition

Låt din e-handel blomstra med Spot On Ignition!

Upplever du att ni inte riktigt kommer dit du vill med företagets e-handel?

Ni har vuxit ur er plattform

  • Den saknar funktioner som till exempel möjligheter att integrera mot kritiska affärssystem, den stänger in er i färdigpaketerad design och det uppstår driftsproblem vid för mycket trafik. Dessutom kanske ert data är inlåst i plattformen utan möjlighet att använda det på ett smart sätt.

Ni vill komma igång snabbt

  • Ni har redan bestämt er för att byta plattform men vill komma igång med något som ni snabbt kan börja testa och förbättra istället för att bli fast i evighetslånga projekt där kostnaderna sticker iväg.

Ni vill framåt

  • Ni vill inte bara ha en e-handel, ni kräver en partner som också har förståelse för er affär och som kan guida er framåt inom allt från A/B-test, Marketing automation, konsulthjälp och strategier.

Spot On Ignition är plattformen där ni får kortast möjliga startsträcka för att kunna fokusera på affärsnytta direkt, istället för att lägga lång tid och kostnad på utveckling. Det är plattformen för er som vill framåt, vill ha möjlighet att experimentera och anpassa lösningen till sin egen affär.

För att du som kund skall känna dig säker på din investering har vi bestämt oss för att ta ett fastpris, för 198 000: - har du en plattform klar att användas direkt!

Låter det intressant? Peter och Julia svarar gärna på dina frågor om tjänsten!

Peter Nilsson 0727-148419 peter.nilsson@spoton.se

Julia Runfeldt 0761-335158 julia.runfeldt@spoton.se

Image

Så här går vi tillväga om ni vill jobba med oss

UPPSTART:

Under ett uppstartsmöte får vi en större förståelse för vad era affärsmål är och vilka av dessa som kan vara aktuella att realisera i plattformen. Lösningen är baserad på Litiums Growth Cloud vilket är en av de mest kompetenta plattformarna för de bolag som inser att framtiden finns på nätet och ger bolag möjlighet att växa till miljardomsättning från sin e-handel. Eftersom vi redan har Litiums Acceleratorer färdiga hjälps vi tillsammans åt att klä lösningen samt sätter en agenda för vad som skall ingå i projektet enligt de timmar som är inräknade i startpaketet. Vi kommer hela tiden sträva efter att försöka få till en lösning som i första hand bidrar med värde för er affär och gemensamt prioritera önskemål därefter.

NUTID:

Vi ser till att plattformen kommer igång och att ni får en heldags utbildning i hur ni därefter arbetar i den. Vi kompletterar med enkla bruksanvisningar och ni får förstås tillgång till konsulter att rådfråga på vägen. Ni kommer att ha större möjligheter att skräddarsy och anpassa plattformen precis som NI vill ha det, inte som plattformsutvecklaren bestämt att ALLA skall ha det.

FRAMTID:

Välkommen till den del vi tycker är roligast. Vi vill växa med er! Baserat på vårt datadrivna sätt att arbeta kommer vi kunna hjälpa er med att testa nya förbättringar och guida er framåt på er resa inom e-handeln. Ni kommer att kunna köpa färdiga paketeringar till fasta priser där ni själva väljer vad som känns mest viktigt för stunden just för er.

Spot On Ignition är startskottet på er fortsatta resa inom e-handel. Det är plattformen som kommer hjälpa er att nå era affärsmål och det är stödet från oss på Spot On som kommer få er att utvecklas som organisation – så vad väntar du på? 



Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

mail mobile facebook instagram linkedin2