Skip to the content

Blogg om digitala affärer, e-handel och webben

Välkommen Stina

Då välkomnar vi Stina till oss med en mycket varm applåd. Som både projektledare och affärsutvecklare inom digital marknadsföring kommer hon bli en superviktig pusselbit för oss framåt. 

Så gav Spot On sig själva möjligheten att växa som bolag och individer

Under slutet 2020 och hela 2021 har Spot On lyckats växa från 31 anställda till 53. Hur och vad var det som gav oss möjligheten att ta det steget? Läs tankar från vår konsultchef och grundare Niclas Frid om att våga vara modig som organisation, utmana traditionella konsultroller och alltid placera kundvärde högst.

Strategiska råd gällande e-handel och digitala affärer

Upplever du att du i din styrelseroll eller ledningsroll skulle behöva få hjälp med att prioritera eller utvärdera vissa val för att kunna ta ett beslut gällande satsningar på e-handel och digitala affärer? Vi hjälper gärna till, oavsett om du är befintlig eller ny kund.

Välkommen Björn!

Vi börjar sakta och säkert bygga upp kompetenser inom samtliga områden som krävs för att vara experter på e-handel. Men vi är också snubblande nära att kunna bilda ett helt band på Spot On. Med Björn lyfter vi inte bara ännu mer inom digital marknadsföring, vi får dessutom en f.d rockstjärna och klubbfixare till teamet!

Välkommen Mikael!

Möt Mikael - en Art Director som numer jobbar med digital marknadsföring, gillar sakral barockmusik och startade Facebookgruppen Smörgåstårtans vänner med över 54 000 medlemmar. Man vill ju bara veta MER!

Välkommen Tina

Från scenteknik på teater till digital marknadsföring på byrå - ibland är inte alltid vägen helt spikrak. Tina är en av våra senaste kompisar in, lär känna henne mer i det här blogginlägget. 

Studieförbundet Vuxenskolan väljer Spot On som ny digital partner

Studieförbundet Vuxenskolan bjöd under hösten 2021 in Spot On till en upphandling gällande ny digital plattform. Tycke uppstod parterna emellan och resten är som man brukar säga historia. 

Välkommen Kim!

I samband med vårt uppköp av Strategibyrån Noga fick vi inte mindre än sex härliga nya kollegor som vi verkligen ser fram emot att lära känna ännu bättre. Först ut är Google Ads experten Kim!