Skip to the content

Blogg om digitala affärer, e-handel och webben

Välkommen Robin!

Från bankvalvet och rakt in i hetluften i superspännande projekt på Spot On - Robin har verkligen fått köra igång direkt från start. Läs mer om hur han tycker att första tiden hos oss varit!

Dags för företag att börja Google Analytics 4 på riktigt

Google Analytics meddelade i mars 2022 att Universal Analytics inte längre kommer att samla in data från webbplatserna som har det installerat. Fram till den första oktober 2023 ligger den live - men vad skall du göra sen? Vi hjälper dig.

Anlita rätt e-handelspartner för ditt e-handelsprojekt

Om du står i färd med att byta ut din nuvarande e-handelsplattform eller bygga en helt ny så blir valet av partner en otroligt viktig del i resan. Vi ger dig våra bästa tips på de viktiga frågorna du behöver fundera igenom innan. 

Så säkerställer du att din leverantör håller din budget

En väldigt stor del i ett samarbete mellan företag och e-handelspartner är just att hitta rätt och gemensamma förväntningar på lösningen. Ofta speglas detta i en budget som både förstår och kan ansvara för. Men hur vet man om partner man väljer faktiskt gör det? Vi har tipsen.

8 tecken på att du använder fel e-handelsplattform

Får du en känsla av att din webbplats inte riktigt tar dig dit du vill , men har svårt att sätta fingret på exakt vad det är som felar? Du kanske helt enkelt sitter i fel plattform. Vi hjälper dig lista ett antal punkter - prickar du fler än 4 kan det vara läge att se sig om efter en ny teknisk lösning.