Skip to the content

Blogg om digitala affärer, e-handel och webben

Välkommen Surerrat!

Nu har Surerrat varit på plats hos oss i ett par månader och börjar bli rejält varm i kläderna. Projekt har levererats och vi är så glada över att hon valde att byta karriär mitt i livet och hoppa på utvecklarspåret!

5 verktyg för digital försäljning

I en värld där över 80% av dina presumtiva kunder gör i stort sett all efterforskning själva innan de kontaktar en potentiell leverantör gäller det att kunna servera så mycket information som möjligt online för att säkra att du är top of mind när det väl blir dags att gå vidare. 

B2B-bolags tillväxt

I mer än två års tid har B2B-bolag fått hantera diverse affärskritiska moment som förändrat spelplanen för tillväxt och framgång. Vi har gått igenom ett antal rapporter samt uttalanden från proffs och samlat de viktigaste punkterna du behöver ha med dig framåt. 

Välkommen Janne!

På Spot On har vi förstås alltid tidigare jobbat med att testa av lösningar vi bygger på ett eller annat sätt men det har då legat på projektledare och utvecklare att tillsammans äga det ansvaret. Nu kan vi dock mycket glatt presentera Janne som kommer att äga hela processen omkring kvalitetsarbete - en riktigt lyxig present till alla våra kunder!