Skip to the content

Tjejer Kodar fantastiskt bra!

Tjejer Kodar är ett initiativ startat av Sandra Hindskog och Hanna Pettersson. Kortfattat handlar det om att få fler kvinnor att intressera sig för programmering och utveckling genom att erbjuda kurser, utbildningar och framförallt visa upp glädjen och det kreativa tänkandet som faktiskt krävs för att lyckas.

Vi på Spot On stödjer – förstås – mångfald och jämlikhet på arbetsplatsen och blev därför extra glada över att vara första partnerföretaget till Tjejer Kodar som anordnade ett event i Göteborg. Istället för att bara ha en allmän frågestund bestämde vi oss för att vara lite mer hands-on och gjorde därför 5 olika övningar med deltagarna. Du kan själv testa dina kodkunskaper här och se hur långt du kommer.

Responsen på eventet var väldigt positiv och många efterfrågade fler kurser. Vi vill rikta ett stort tack till Tjejer Kodar, till vår kära kund Nordicfeel.se som stod för härliga goodiebags , duktiga fotografen Ellinor Hellberg och alla super-females som trotsade regnet och kom förbi. Vi hoppas att ni fortsätter att vara nyfikna och modiga så att vi och många andra bolag får möjlighet att ta del av er på arbetsplatser framöver!

Håll utkik efter datum för nästa event tillsammans med TjejerKodar och Spot On genom att följa oss på Facebook eller via nyhetsbrev.

Spot On