Skip to the content

Spot On rivstartar hösten med ny försäljnings- och marknadschef

Från och med den 1 september 2020 går Stefan Selvander in som delägare och ny försäljnings - och marknadschef på Spot On Solutions i Norden AB. Stefan är ett välkänt namn i branschen och har en lång erfarenhet bakom sig inom både IT, e-handel och försäljning.

Med erfarenhet som CEO på Orango, Pdb, och tidigare även från ledningspositioner på välkända bolag som Consid och Litium, är Stefan ett välkommet tillskott för Spot On och bolagets högst ställda framtidsplaner.

- För mig har Spot On alltid varit en av de mest spännande spelarna på marknaden. Jag är sedan tidigare väl bekant med bolaget och har bl a tidigare varit kollega med grundarna från min tid på e-handelsplattformen Litium, säger Stefan Selvander och fortsätter:

- Den exceptionella kompetens som finns inom e-handel och digitala affärer hos Spot On är unik och grundar sig i mångårig erfarenhet av både de tekniska men även verksamhetsrelaterade delarna kring att lyckas med den digitala affären. Flertalet av medarbetarna har över 15 års erfarenhet inom området digital handel.

Stefan Selvander kommer att gå in som delägare tillsammans med grundarna Niclas Frid, Fredrik Richter och Andreas Engman. Rollen som försäljnings- och marknadschef är en operativ roll där Stefan tillsammans med övriga teamet kommer att driva och säkerställa att Spot On alltid levererar kraftfulla erbjudanden som passar såväl medelstora som stora bolag.

- Jag tycker att Spot On har utmärkt sig genom att vara en framtidsorienterad aktör som värnar om de långsiktiga relationerna både gällande medarbetare och kunder på ett unikt sätt. Det är ett synsätt som attraherar mig och som jag mer än gärna är en del av. Jag tror också att det är precis ett sådan bolag de mest krävande kunderna och de mest kompetenta medarbetarna vill jobba med, säger Stefan.

På Spot On finns det en tydlig vision om att tillsammans med kunderna fortsätta framgångsresan. Högt ställda mål och fortsatt gott förtroende hos kunder har gjort att bolaget de senaste åren vuxit i antal medarbetare, omsättning och antal kunder utan att tappa den där speciella familjära känslan.

”Vi ser mycket fram emot Stefans start på Spot On. Med hans bakgrund, erfarenhet och kompetens kommer vi få ytterligare kraft att tillsammans ta bolaget till nya höjder.”
Åsa Iwanson, CEO Spot On Solutions i Norden AB

 

För mer information om, kontakta Åsa Iwanson 0734-368373

Spot On - experter på e-handel!

Känner du att du inte får ut allt ur din nuvarande plattform eller partner? Med vår långa erfarenhet kan vi hjälpa dig att accelerera din digitala försäljning. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spot On