Skip to the content

Spot On förstärker med ny utvecklare


Vi är mycket glada över att välkomna Jaime Riffo Johansson till oss på Spot On. Jaime är en fullstackutvecklare och kommer främst jobba med backendrelaterat arbete hos oss tillsammans med övriga kompisar i team Initech och för kunder som bla Finja, Nordicfeel, Eleven, NTM med flera.

Jaime, välkommen - hur känns det att börja jobba mitt i en pandemi och med begränsade möjligheter att träffa alla kollegor?

- Hej och tack! Som tur är känner jag ganska många på Spot On sedan tidigare. Jag kommer ju närmast från Resia som är en kund till Spot On sedan många år tillbaka. Därifrån har jag träffat Simon, Hans, Kalle, Niclas och många fler så det känns skönt. Nu är det lite lugnare på kontoret då många jobbar hemma men vi har kunnat träffas lite “på riktigt” nu första veckan ändå.

Utöver Resia, vad är din bakgrund inom IT?

- Jag har alltid gillat att skapa och bygga mina egna spel, det började redan i barndomen. Sen började sakta känslan smyga sig fram att det här kanske är något jag faktiskt skulle kunna jobba med? Sagt och gjort, jag läste en YH-utbildning inom programmering, fick jobb på en byrå i Borås, hamnade sedan på Resia och nu, ja nu är jag äntligen här på Spot On.

Berätta mer om dig själv, vad gör du när du inte jobbar?

- Alltså, jag gillar ju att spela så när jobbdagen tar slut så tar speldagen vid. Jag har redan lyckats boka upp och få med mig några på Spot On på game-nights.

Nu är det ju tyvärr lite si och så med fika men vi måste ju ändå veta vad vi skall bjuda på för favoritfika när vi alla kan samlas igen?

- Lätt, jag får be mamma baka hennes kärleksmums! 

Ge oss en stark topp 3-lista på dina bästa spel

Okej. Here we go

  1. Rayman 3: Hoodlum Havoc
  2. League of Legends
  3. World of Warcraft

Fler lediga tjänster hos oss

Nyfiken på om det finns någon tjänst hos oss som skulle passa dig? Push the button!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spot On