Skip to the content

Välkommen Åsa!

I strävan efter att fortsätta vara en av Sveriges ledande partners inom e-handel och digitala affärer för B2C och B2B-bolag har Spot On gjort klart med en ny VD - Åsa Iwanson.

Åsa kommer närmast från tjänsten Development Business Manager på KappAhl men har under en lång period arbetat på bolag som ICA, H&M, Opticos mfl och med personalansvar för över 75 anställda.

I rekryteringsprocessen blev det tydligt att Åsa hade mycket av den kunskap vi efterfrågade gällande att driva ett strukturerat arbete för att göra Spot On mer professionella på alla plan. Det som dock verkligen fick oss att falla var hennes värme och engagemang som vi är säkra på kommer göra att den familjära känslan vi redan har behålls även i en tillväxtresa.
- Spot On’s ägare och styrelse

Målen för Spot On’s utveckling är höga inför 2020, båda affärsmässigt och ur ett arbetskulturperspektiv. Genom att erbjuda medelstora och stora bolag digitaliseringstjänster med fokus på att driva affärer på nätet har Spot On hittat en tydlig plats där många bolag, speciellt inom B2B, saknar rätt kompetens internt.

Åsa tar över stafettpinnen efter Lars-Åke Wahlberg som framgångsrikt axlat VD-rollen sedan ett antal år tillbaka. Lars-Åke kommer att fortsätta vara en del av organisationens säljavdelning och styrelse.

”Det är med stor glädje och inspiration jag tar mig an uppgiften som vd för Spot On. Med kunskap och lång erfarenhet inom e-handel, ledarskap och att utveckla organisationer ser jag att jag har en bra bredd att leda Spot On till nya höjder. Spot On är ett väldigt spännande bolag, jag ser fram emot att bygga vidare detta bolag tillsammans med våra medarbetare, partners och kunder. Tillsammans ska vi accelerera tillväxten i Spot On och samtidigt erbjuda stort kundvärde.” - Åsa Iwanson

Åsa tillträder tjänsten som VD på Spot On den 1/1 2020 och kommer varva mellan att verka på Jönköping och Göteborgskontoret.

Spot On