Skip to the content

Välkommen Alexander!

Vi kan aldrig få nog av utvecklare hos oss på Spot On känner vi. Senaste tillskottet är ingen mindre än Alexander som anslutit till vårt kontor i Jönköping för att jobba i Team Familjen och med kunder som BE Group, Pacs On, Habo, Swedese och många fler!

Hur känns det att vara på plats?

- Det känns jättebra so far. Jag har haft en supertrevlig start än så länge. Hoppas det fortsätter så!

Vad var det som gjorde att du sökte till Spot On? 

- Intrycket var att ni verkade ha väldigt trevligt och att det också fanns möjligheter att testa på nya saker, både i sin befintliga roll och att utvecklas vidare till andra roller. Tech Lead verkar spännande, det är gärna något jag vill jobba vidare mot! 

Är de snälla mot dig i Team Familjen?

- Ja men det tycker jag. Det blir ju alltid lite frågor och så i början men Johan (redaktörens anmärkning: Världens bästa Johan Tirholm) har ställt upp och hjälpt till så fort det varit något. Han har också hållit i min introduktion så att jag kommit in i uppgifterna på ett bra sätt. 

Vad är roligast med att jobba som utvecklare?

Då väljer jag nog fullstack utveckling med Javascript som första alternativ. Det är ett flexibelt språk med sinnesjukt många bibliotek att jobba med! 

Berätta om något kul jobb du haft innan du började hos oss?

Jag har ju mest jobbat med IT faktiskt. Eller nej, jag körde flotte på Munksjön sommaren 2012. Det är jag nöjd med! 

Vad gör du på fritiden?

Det blir en del gaming, det blir det. Jag gillar att köra Mario Kart med kompisar tex. Sen var det ju himla härligt att vara ute och resa innan pandemin slog till. Jag gillar djur och natur med! 

På tal om gaming, ryktet går att du valt en riktigt värsting-gamingdator som jobbdator?

Det har jag absolut inga kommentarer till. :)

Vill du veta mer om vilka som jobbar på Spot On?

Rekrytera med rätt kultur

Ja du kanske märkt att det blivit en del nyanställda på senaste, hur har vi lyckats att attrahera så många talanger? Niclas förklarar mer om tankarna bakom vår rekrytering. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spot On