Skip to the content

Välkommen Kim!

Utvecklare i all ära men NÅGON (läs projektledare) behöver faktiskt också hålla lite i trådarna och se till att alla i teamet är där de ska vara och att utvecklare såväl som kunder får rätt förutsättningar att vara magiska. Då förstår ni att vi är lite extra glada över att välkomna vår nya superprojektledare Kim till oss va? 

Hej Kim och välkommen, hur känns det att äntligen vara på plats?

Hej! Det är väldigt roligt och inspirerande att äntligen vara på plats officiellt. Efter att ha jobbat hemifrån sedan februari 2020, så känns det ju extra kul att få komma till ett kontor och få smaka på riktigt bryggkaffe.

Hur kom det sig att du hamnade här hos oss på Spot On?

Det var faktiskt Niclas Frid som mailade mig och presenterade Spot On. Det va ett genuint mail som låg rätt i tiden och som fångade mitt intresse. Spot On har väldigt många intressanta kunder och jobbar med teknik som jag tidigare inte har jobbat med. Sedan fick jag ett väldigt gott intryck genom hela rekryteringsprocessen, så det var ett enkelt val att hoppa på!

Friskt vågat, hälften vunnet med andra ord. Är de snälla mot dig i Team Initech?

Team Initech är en god blandning av härliga kollegor, alla är hjälpsamma, trevliga och än så länge har det varit snälla emot mig. Ser fram emot att få lära känna mina team-kollegor lite mer, de kommande veckorna.

Vad har du gjort innan du började på Spot On? 

Jag har tidigare jobbat som projektledare på CGI i deras sektion för offentlig sektor, med fokus på utveckling för arbetsstöd för kommunala förvaltningar och bolag, främst inom Göteborgs Stad.
Jag har också en bakgrund som utvecklare vilket jag tror och hoppas kan vara en styrka. Jag har också sysslat en del med grafisk design och foto så behöver man hjälp att piffa till sin Tinder-profil hjälper jag gärna till. ;)

På fritiden...

...tycker jag om att testa mig igenom Göteborgs utbud av restauranger, dricka olika ölsorter, fotografering, motorcykel och datorspel. 

Sen saknar jag verkligen musik och att gå på konsert också, det finns ett par spelningar i min backlog jag vill gå på. 

- Favoritsida att spendera pengar på?

"Vissa skulle nog säga att det kan vara så att jag är en del utav Webhallens resultat."

Kontakta oss

Spot On