Skip to the content

Vi fortsätter växa, välkommen Alex!


Vi är glada och stolta över att ha lyckats fånga en ny frontendstjärna till oss - Alex Wahlandt. Alex kommer närmast från Skandia och kommer ansluta till vårt Goldmine- team och jobba med kunder som Tapwell, Ludvig Svensson, Folkspel mfl.

Hej Alex, välkommen till oss - hur känns det så här efter snart en vecka på plats?

- Tack så mycket, det känns superbra. Idag är jag inne på kontoret i Göteborg vilket är skönt för då hinner jag träffa några kollegor - men det har förstås varit ganska mycket nytt att sätta sig in i.

Berätta lite om din bakgrund, varför valde du att satsa på webbutveckling? 

När jag började gymnasiet i Partille tog jag en basic programmeringskurs och fastnade direkt. Det kändes så kul att kunna vara kreativ med matte och se problem lösas via en kod. Efter gymnasiet flyttade jag till Uppsala, tog en kandidatexamen i datavetenskap och levde det glada studentlivet där ett tag. Efteråt fick jag chans att gå ett traineeprogram hos Sigma ihop med Skandia, vilket slutade i att jag blev erbjuden en tjänst där. Under min tid hos Skandia jobbade jag mycket med att ta fram webkomponenter som andra interna team kunde använda i sina lösningar. 

Och nu är du här hos oss på Spot On, vad var det som lockade? 

- Jag är en riktig teamspelare och gillar känslan av att tillhöra ett team som tillsammans når mål och hjälper varandra att utvecklas. Jag har också saknat att sitta närmare kund och resultat vilket jag känner att jag får en bra chans att göra nu. 

Ryktet går att du hittat en ny hobby under pandemin, att odla en del egna grönsaker. Vilka är dina 3 bästa nybörjartips på saker man skall tänka på för att lyckas?

Då skulle jag säga följande: 

  1. Mycket ljus. 
  2. Lagom med vatten.
  3. Kärlek och omtanke! 

Nyfiken på lediga tjänster?

Vill du veta mer vad vi har för tjänster lediga just nu? 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spot On