Skip to the content

Välkommen Jennie - ny frontend-utvecklare på Spot On!

Ibland behöver stora beslut få ta lite tid, och om vi är glada över att Jennie nu äntligen finns på plats hos oss på Spot On för att förgylla våra kunders digitala lösningar. 

Hej Jennie, välkommen hit!
Hur kommer det sig att du valde att börja på Spot On?
För snart två år sen var jag på ett av era meetsups. Jag tyckte att Spot On kändes kreativt och familjärt, och verkligen ett företag jag skulle vilja jobba på. Så jag har haft Spot On i bakhuvudet länge men inte varit redo att flytta på mig förens nu.  
Vad är dina tidigare arbetserfarenheter? Finns det något dold kunskap i bagaget som vi kan ha nytta av?
Jag har jobbat som front end utvecklare på Columbus de fyra senaste åren, och det är mitt första fasta jobb. Innan dess extrajobbade jag, vid sidan av studierna, under många år på Arla där jag bland annat körde maskin som paketerade fil och mjölk. Så det skulle vara om Spot On bestämmer sig för att ta en helt annan väg framåt...
Vad är det bästa med att jobba som utvecklare?
Jag gillar att det är både problemlösning och kreativt. Under skoltiden var mina favoritämnen matematik och bild så att jobba som utvecklare, framförallt front end, ger mig lite av båda världar.
Vad ser du fram emot att göra igen när pandemi/restriktioner förhoppningsvis tunnar ut?
Gifta mig! Vi har ställt in vårt planerade bröllop två gånger under det senaste året, så när pandemin väl är över ser jag fram emot att bli fru Löfwing och ställa till med en riktig brakfest!
Sist men inte minst, vi fikar mycket på Spot On. Vad skall vi bjuda på om du skall bli extra nöjd?
Allt med choklad!

Berätta om en dold talang

Jag är bra på att måla och teckna. Jag har en konstutbildning i bagaget och förr höll jag på ganska seriöst med konst, var aktiv i konstnärsföreningar och ställde ut mycket. Numera håller jag det på en hobbynivå, men drömmer om att kunna satsa lite mer på det längre fram, när småbarnsåren är förbi.
När jag väntade min son (snart 3 år) började jag också sy, så det har jag blivit ganska bra på. Främst barnkläder men även lite till mig själv.
Ett mer nyupptäckt intresse är att odla, så just nu lägger jag mycket tid i trädgården. Är nog ganska dåligt på det och lär mig fortfarande vad som är ogräs och inte, men det är väldigt roligt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spot On