Skip to the content

Välkommen Andreea - ny systemutvecklare på Spot On!

Det finns så mycket spännande att berätta om Andreea att vi blir helt till oss över att hon valde att börja hos oss på Spot On. Leder hon eventuellt den interna ligan över att kunna flest språk? Vad gör egentligen någon som studerat ekotoxikologi och vilket är egentligen favoritfikat?

Hej Andreea, välkommen till oss - berätta lite om din bakgrund och vad du gjort innan du bestämde dig för att börja på Spot On.

- Innan jag började bli intresserad av IT-branschen jobbade jag som apotekare så jag har alltid varit lite utav en vetenskapsmänniska. Jag jobbade på ett apotek i Bukarest och senare även på ett i Göteborg.
När jag flyttade till Sverige för ungefär 5 år sedan så gjorde jag en master i Ekotoxikologi. Jag får väldigt ofta frågor om vad det betyder så här kommer en förklaring: Med hjälp av ekotoxikologi undersöker man hur kemiska ämnen påverkar ekosystem och olika organismer i miljön.

Efter den här mastern bestämde jag mig för att stanna kvar i Sverige så då började jag lära mig svenska och ett av de första orden jag har lärt mig var “lagom“. Jag tycker om att lära mig nya språk hela tiden så nu kan jag svenska, rumänska, engelska, franska och spanska. Eftersom jag är så språk- och teknikinriktad kom beslutet att bli programmerare som en självklar grej. Nu kan jag också kalla mig för fullstack systemutvecklare inom .NET.

Vad är det roligaste med att jobba som webbutvecklare? 

Det som jag tycker mest om när det gäller webbutveckling är att lösa kluriga uppgifter, att hitta smarta lösningar och att bygga stilrena webbsidor. C# är mitt favoritprogrammeringsspråk och jag gillar att det är tydligt och logiskt. 

Vad var det som gjorde att du fastnade för Spot On? 

- Det som gjorde att jag valde Spot On var glädjen och trevligheten som jag blev bemött med från början. Värderingarna som Spot On har är precis de personlighetsdragen jag uppskattar i andra människor: kommunikativa, modiga, personliga och glada. 

Hur känns det att tillhöra Team Batman? 

- Jag har känt mig väldigt välkommen i team Batman och jag tycker om mina kollegor. De är väldigt proffsiga och jag har mycket att lära mig från dem. Ser fram emot att kunna träffa alla på kontoret när läget blir bättre!

Vad gör du på fritiden?

-Jag är en glad och nyfiken person som tycker väldigt mycket om att resa, att vandra och att dansa. Har varit medlem i en vandringsskola för några år sedan och nyligen har jag börjat vandra igen. Jag älskar vandringsleder runt sjöar i Sverige och mot bergstoppar i Rumänien! Älskat frihetskänslan som jag får när jag är på en bergstopp. Min högsta är 2515 m, men jag letar efter nya utmaningar!

Sist och kanske absolut viktigaste frågan - vilket är ditt favoritfika? 

- Åh då får det nog bli något med choklad, min absoluta favorit är chokladfondant!


Andreea - Tack! Mulțumesc! Thank you! Mersi! Gracias! - för att du börjat här hos oss!

Andreea - allt annat än lagom!

Dags att hitta en ny utmaning?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spot On