Skip to the content

Välkommen Pontus - ny systemutvecklare på Spot On!

När Pontus sa ja till att börja jobba hos oss på Spot On så kändes det precis som att en pusselbit föll på plats och att någon vi tänkt på mycket och ofta äntligen var på plats. Pontus kommer in som en viktig kugge då han sedan tidigare har lång erfarenhet av både Litium och Episerver, och även jobbat mycket med InRiver.

Hej Pontus - välkommen, äntligen är du på plats "på riktigt". Klassisk sportfråga - hur känns det? 

- Tack, det känns toppen. Jag har blivit väl omhändertagen i Team Familjen som jag tillhör. Jag känner ju också igen en del sedan tidigare då jag ju tidigare jobbat som underkonsult åt Spot On. Vissa av de kunderna jag jobbade med då finns fortfarande kvar vilket förstås är kul. 

Berätta lite mer om dig själv, vad har du för bakgrund till exempel? 

- Jag jobbade länge inom hotell och restaurang vilket var jättekul men kanske inte helt optimalt med massor av kvälls- och nattarbete i samband med att jag skaffade familj. Så 2012 bestämde jag mig för att sadla om helt och hoppade tillbaka i skolbänken vilket resulterade i att jag 2015 tog examen som mjukvaruutvecklare. Det har jag inte ångrat en sekund! 

Vad är det roligaste med att jobba som utvecklare? 

- Det måste vara att lösa svåra problem, helst i C#.

Som du kanske redan förstått så älskar vi fika - vad slinker ner snabbast? 

- Jag är en allätare så kanske lättare att jag säger att jag helst inte äter äppelpaj. 

 

Men hobbys då?

Så fort solen kommer fram nu kommer jag ta med mig mina discar ut och köra ett par rundor discgolf ihop med kompisar. Kanske att jag behöver besöka någon lämplig e-handel inför och verkligen se till att jag är rätt utrustad också. ;)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spot On