Skip to the content

Välkommen Andreas!

Raka vägen in i produktion och en given plats i soffan framför PS4 och NHL på rasterna - Andreas Crona är killen som det känns som att vi alltid haft hos oss, men ändå alltid behövt. 

Halloj Andreas, välkommen hit! Du har ju varit här ett tag nu men eftersom det varit en del att göra och sätta sig in i är det först nu vi lyckats haffa dig för lite frågor. Första blir en klassisk - hur känns det?

- Det känns jättebra och som du säger har det ju varit full fart från början. Jag får skylla på att det är det som gjort att jag inte hunnit med några längre djuplodande intervjuer heller. ;) 

Å andra sidan har det ju också gett oss en chans att lära känna dig lite bättre. Berätta lite om vad du gjorde innan du kom till oss på Spot On? 

- Närmast kommer jag från Consid där jag jobbade några år, men har även jobbat på Pdb (numer Orango) och innan dess hann jag ju då utbilda mig på Jönköping University. Så .NET-utveckling har jag jobbat med ett par år nu och har bland annat jobbat mycket med plattformar som Litium, Sitecore och NopCommerce.  Däremot kanske ni inte visste att jag också jobbat som flyttgubbe? Ge mig ett piano och jag slänger upp det på axeln lätt som en plätt! 

Det skall vi verkligen ha i åtanke om vi behöver skaffa nytt kontor längre fram. Vad var det som gjorde att du sökte dig till Spot On? 

- Jag tyckte att det kändes som ett bolag med bra värderingar. Jag kände en del som jobbade på Spot On sedan tidigare, både från skola och via tidigare arbetsplatser så det var en trygghet i sig. Sedan ville jag gärna jobba mer med e-handelsrelaterade projekt och det får jag göra nu. Det känns både roligt och utmanande eftersom det är en sektor det händer mycket i.

Vad gör du på fritiden?

Med familj, småbarn och hus finns det inte alltid så mycket tid över. Jag brukar försöka komma iväg och nyttja vår fria träningstimma på jobbet och träna ihop med min kollega Benji. 💪🏼

Vi har ju skrattat lite åt att du berättar att du ibland (ofta) somnar när du läser godnattsagor för barnen. Vilka är egentligen de bästa sagorna att somna till? 

Haha ja alltså det är ju lönlöst ibland, man vaknar till vid 21 och undrade vad som hände. Oftast har vi då läst: 

1. Lilla Anna och Långa Farbrorn - det känns som hackig och dålig svenska, man orkar inte följa med riktigt och rätt som det sover man. 

2. Allt med Max. Det barnen lär ju dessutom ut diverse olika saker som att man skall slåss, ta andras mat osv. Känns inte helt korrekt... 

3. Elsa Beskow - de är ju faktiskt väldigt bra men så lååååånga. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spot On