Skip to the content

Välkommen Anna!

Fler och fler av våra kunder efterfrågar möjligheter att jobba mer med kundresor, användarvänlighet och design på sin webb för att i slutändan kunna stärka sin digitala affär. Vi vill förstås kunna svara på upp på förfrågningarna och började leta efter en ny talang. För att göra en lång historia väldigt väldigt kort - vi föll direkt för Anna! 

Hej Anna, välkommen till oss på Spot On - hur känns det att äntligen vara på plats?

- Det känns toppen att vara på plats! De första dagarna har vart intensiva såklart men jag har fått ett jättefint välkomnande och en bra onboarding. Skulle nog inte kunna bli så mycket bättre.

Vad var det som gjorde att du sökte dig till oss på Spot On?

- Jag fick en sån familjär känsla när jag läste om Spot On i både arbetsbeskrivningen och på hemsidan. Jag kände direkt att det skulle kunna vara ett ställe för mig och den känslan växte mer och mer under intervjuerna och nu när jag börjat.

Vad är det bästa med att jobba som UX-designer? Vad hoppas du kunna tillföra och få jobba mer med hos oss? 

- Det bästa med att jobba som UX-designer är att man får lära sig mycket om olika branscher och vilka behov och problem deras användare har. Sedan att skapa en sån bra lösning som möjligt för att göra upplevelsen bättre. Så jag hoppas att jag får jobba nära användarna så att jag kan skapa grymma lösningar för dem. Och sprida go stämning till mina kollegor.

Har du gjort något spännande tidigare, innan du kom till oss på Spot On? 

- Innan jag började på Spot on pluggade jag UX-designer Upskill utbildningen på Hyper Island. Men innan dess har jag jobbat några år som barista, som cykelbud och medans jag pluggade packade jag varor för Linas matkasse. Så en dold talang är att jag är grym på att packa kassar! 💪🏼

 

Och vad händer på fritiden då?

På fritiden är jag en del i naturen med min 6 månaders Golden Retriever. Jag tycker också det är superkul att hålla med Hand-Lettering och försöker sätta mig ner med det så ofta jag kan. Eller äter något gott med familj och vänner.

Bli Annas kollega

Just nu letar vi efter bland annat webbutvecklare som kan hjälpa till att färdigställa det Anna skissat fram. Kanske är det dig eller din faster vi borde anställa? 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spot On