Skip to the content

Välkommen Johanna!

Sällan har väl någon varit så haussad redan innan start som Johanna, dels på grund av hennes bakgrund och dels på grund av efternamnet. Blir du sugen på att veta varför? Fortsätt läs! 

Hej Johanna, va kul att du äntligen är på plats - berätta lite hur du hittade till oss på Spot On? 

- Tack! Efter 8 år på Maverick by Sigma så var jag sugen på att hitta något intressant mindre företag med en skön kultur som förstår varje medarbetares värde och vikt. Så när min rekryterarkontakt berättade om Spot On kändes det bara helt rätt!

Vad har du gjort innan du kom till oss? Finns det något hemligt i bagaget vi kan ha nytta av, typ cirkusartist eller dykinstruktör?

De senaste 4 åren har allt mitt fokus varit på Digitaliseringen av alla medarbetare på Volvo cars worldwide via vårt Digital Workplace concept,  min roll där var change management projektledare för ett team på 8 personer. Hehe cirkusartist I wish! Eller i och för sig jag är ju van att jonglera en hel del bollar....

Jag har alltid haft ett ben inom learning världen och har nu jobbat intensivt med förändring de senaste 6 åren, så jag vet vad som krävs att få igenom stora som små förändringar och tror detta kan vara något vi kan få användning av på SpotOn och våra härliga kunder med.

Vad ser du mest fram emot att ta tag i på Spot On och i din roll? 

Att bygga upp ett grymt team med de bästa förutsättningarna för att kunna leverera top-notch ehandelssiter till våra grymma kunder. Ser också framemot att lära känna alla mina kunder för att på bästa sätt kunna stötta dem framöver i deras ehandels resa.

Vad händer på fritiden?

Jag är hejarklack på barnens fotbollsmatcher, promenerades i skogen eller ute på havet i båten. God mat och vin med fina vänner är ju ett måste också för att må riktigt bra.
Ständigt pågående är uppfostrande / lekande med våra två fåglar Chili & Peppar (Lessons sparvpapegojor) och fixandes med fiskarna och deras akvarium (ja alla 27 har namn)
Nu när höstrusket rullar in hänger jag helst framför brasan med en bok eller en Netflix serie.

Sen var det ju det här med efternamnet, vill du berätta lite om hur det kom till? 

Jo men så här - när min man och jag träffades så kände vi att vi ville hitta ett nytt efternamn i samband med giftemål. Vi spekulerade i lite att möjligt men landade till slut i Vanthöm. Vanthöm uttalas ju då förstås Fantom. Därav är det förstås självklart att vårt team kommer heta Fantomen för att utmana det redan befintliga Batman-teamet på Spot On. 

Okej, kan du ge oss en stark topp 3-lista på seriefigurer?

Oh så svårt!  Men nummero uno, måste ju vara Fantomen – han är mystisk, spännande och omges av sina trogna djurföljeslagare, Devil och Hero men viktigast av allt Fantomen är ju hård emot de hårda och bekämpar alla onda makter i världen. Tarzan är en god 2:a, även han med massa djurvänner som han kan prata med, ja jag gillar djur av alla de slag. Sist men inte minst älskade jag som barn en serie som hette Finn och Fiffi, där man följer två barn och deras äventyr liknande lite Tintins äventyr.

Vill du också jobba hos oss?

Klart du vill. Kolla länken nedan och se om vi har något som passar dig! 

Kontakta oss

Spot On