Skip to the content

Välkommen Surerrat! 

Traditionellt har vi på Spot On ibland haft svårt att hitta nyexaminerade som passerar våra krav på kvalitet och ambitionsnivå, men också att vi själva ibland känt att vi inte alltid haft den tid och möjlighet att faktiskt ta emot mer juniora kandidater. Men när vi träffade Surerrat fick vi en riktig fullträff och kände genast att vi förstås behövde ha henne på plats hos oss direkt! 

Hur känns det nu några månader efter du börjat? Blev det som du tänkt dig?

- Det känns jättebra! Alla i teamet är väldigt snälla och hjälper mig med frågor och funderingar jag har. Jag har redan fått vara med och lansera ett projekt för vår kund Habo, det var roligt och lärorikt! 

Du hade ju ett annat typ av arbete som kanske sticker ut lite innan du började hos oss, vill du berätta mer om det?

- Ja jag jobbade tidigare som undersköterska på ett demensboende i nästan 6 år innan jag bestämde mig för att börja studera programmering och utveckling. Jag började med en grundkurs och tyckte det var så kul att jag fortsatte att läsa en systemutvecklarkurs med fokus på .NET och C#. Så Spot On är min första arbetsplats där jag jobbar med just programmering. 

Vad är roligast med att jobba som utvecklare tycker du?

- Hm det är lite svårt att förklara men det känns roligt och bra när något jag skapat också visas på skärmen och används av slutkunden. 

Finns det några speciella verktyg du använder dagligen för att få till din arbetsdag?

- Jag använder Slack för att kommunicera med teamet. Jag valde en bra och snabb dator när jag började som gör att allt bara flyter på. När jag utvecklar använder jag Jetbrains Rider som jag tycker är lätt att använda och ger bra hjälp och förslag på förbättringar vilket jag som ny verkligen uppskattar.

Vad gör du på fritiden?

Jag har en del egna små webbutvecklingsprojekt jag tycker om att jobba med men utöver sånt som har med datorer att göra gillar jag också mycket att läsa och spela golf. Jag ska faktiskt alldeles strax flytta till hus som ligger väldigt nära en golfbana så då kan jag träna ännu mer! :) 

Kontakta oss

Spot On