Skip to the content

Välkommen Andreas!

Just namnet Andreas är kanske inte helt unikt på Spot On då det råkar finnas ytterligare fyra stycken namne med vår senaste stjärna in. Det fick snabbt bli smeknamnet AB på den Andreas som kommer in med ovärderlig tung teknisk kompetens i projektledargruppen! 

Hej Andreas, välkommen. Hur har första tiden känts?

- Jag har fått ett jättebra välkomnande, alla jag har träffat har varit supertrevliga, ett gött gäng helt enkelt. Det är såklart mycket nytt att ta till sig eftersom jag kommit in mitt i projekten men tycker att jag ändå har kommit in bra i jobbet på Spot On!

Vad var det som gjorde att du sökte dig till oss på Spot On?

- Jag saknade att jobba som projektledare. Jag gillar verkligen att jobba med människor och utmaningarna med projekt, men framförallt är det när alla involverade i ett projekt levererar och det blir ett gött flow som ger en kick. Så när jag såg annonsen om projektledare och läste om er företagskultur och värderingar så var det bara att skicka in en ansökan och hoppas på att intresset var gemensamt och det var det ju som tur var.

Som projektledare är det ju många bollar i luften, spindeln i nätet och alla andra floskler - men vad behöver du för verktyg för att klara dig genom dagen? 

- Oj det var en svår fråga, använder så många olika program hela tiden… Måste nog säga webbläsaren, utan den skulle det vara svårt att hitta all information som krävs

På tal om floskler, vi har ju nu internt stora förhoppningar om att det är dig vi alla kan vända oss till för tips om romantik och kärlek med tanke på dina tidigare arbetsplatser.

- Hahaha ja det kan jag förstås inte garantera men jag antar att du syftar på att jag har jobbat många år i dejtingbranschen, först på Mötesplatsen och sen som grundare till appen GoodOnes. Det kanske gör att jag även kan titulera mig som dejtingexpert. Jag träffade faktiskt min fru genom GoodOnes, men efter att jag hade sålt företaget kanske man ska tillägga, så att ingen tror att jag fuskat. :) 
I övrigt så har jag jobbat inom IT-branschen i många olika roller sedan 2005 så det finns en bra och stark bakgrund för att guida företag och kunder till rätt strategiska beslut. 

Vad gör du på fritiden?

- Jag hade en period där jag började springa och löpträna ganska långa sträckor och sprang en del såna där lopp. Nu har jag kommit av mig lite men jag längtar efter att komma ut igen. Jag gillar att snöra på mig skorna och rensa huvudet efter en dag framför skärmen. 

*Och med långa sträckor menar Andreas alltså jättelååååånga, typ flera mil på en gång. (Reds anm)

Strategisk hjälp med dina digitala projekt?

Precis här kommer Andreas och flera av våra andra duktiga kompisar på Spot On in. Vi hjälper dig oavsett funderingar eller nivå att få en förståelse för var din budget ger bäst avkastning. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev