Skip to the content

Goda råd behöver inte alltid vara dyra

Som experter och thought leaders inom e-handelsprojekt och digitala affärer hjälper vi dig gärna att svara på alla de frågor som kan förenkla dina beslut 

Idag rör sig digitaliseringen extremt fort. Under pandemin har dessutom flertalet bolag fått ställa om och framförallt påskynda sina digitala satsningar för att ha en chans att konkurrera inom sin marknad. Företag som aldrig skulle börja med e-handel står nu och funderar på hur de på bästa sätt kan nå ut direkt till sina konsumenter utan att trampa på återförsäljarens tår. Ledningsgrupper och styrelser tvingas fatta beslut där det ibland känns som att man blir tvingad att kasta sig ut, utan att veta riktigt hur eller var man landar. Men, ni behöver inte känna så.

Vi hjälper er gärna att få ett strategiskt hållbart grepp över era digitala satsningar. Vi kan utifrån vår långa erfarenhet av att bedriva och lansera digitala projekt, vår kunskap inom olika e-handelsplattformar samt förmåga att tänka strategiskt, hjälpa dig och ditt företag att fatta väl grundade beslut.

Tillsammans över en Lunch&Learn, som en extern punkt på ert styrelsemöte eller en workshop med hela ledningsgruppen? Ni väljer själva. Vi anpassar vårt budskap efter era önskemål. 

Ämnen vi gärna hjälper er med: 

  • Ge din styrelse en inblick i digitala trender inom er bransch. Vad gör era konkurrenter? Hur ser framtiden ut? Vilka typer av beslut behöver prioriteras? 

  • Är det sant att resultatet för din digitala marknadsföring kommer öka bara för att du ökar din budget? Vi hjälper dig som marknadschef att sätta rätt förväntningar på din marknadsbudget.

  • Har er ledningsgrupp identifierat ett antal nödvändiga digitala åtgärder för att öka försäljningen men har svårt att se vad som bör hanteras först? Vi hjälper dig med prioriteringen.

  • Hur får du som produktägare ut mesta möjliga av din grupp samt partner? Vad behöver du förbereda dig på innan ett projekt? Vi går igenom grunderna i ett digitalt projekt

 

Utmaningar i olika branscher

Tillverkande industri, återförsäljare, grossist eller direkt till konsument? Vi har god erfarenhet av de flesta branscher och typer av affärer. I våra case kan du läsa om några av de utmaningar våra nuvarande kunder stod inför och hur vi löste dem. 

Kontakta oss

Spot On