Skip to the content

Välkommen Kim!

Som en skänk från ovan kom hela gänget från fd Strategibyrån Noga till oss och ger oss på Spot On därmed en möjlighet att hjälpa våra kunder att leverera ett helhetserbjudande inom digitala affärer. På köpet fick vi också sex stycken nya kompisar som vi ser fram emot att lära känna bättre. Först ut - Kim Bodeklint!

Halloj Kim, hur känns det att vara på plats? Hur har de första dagarna varit?

- Det känns bra. Jag har varit positivt inställd sedan vi fick reda på att vi skulle förvärvas så det är roligt att det äntligen händer och att vi fått nya kollegor och en ny arbetsplats. Kulturmässigt så upplever jag att det verkar matcha ganska bra, åtminstone verkar det så inledningsvis. Givetvis blir det lite annorlunda med tanke på att företagen är av olika storlekar, men överlag verkar kulturen översättas ganska bra, vilket naturligtvis gör det lättare att vänja sig vid nu när vi kommit in ordentligt. Jag har till exempel redan hittat någon som delar mitt intresse av energidryck. ;) 

Vad gjorde du innan du började jobba på Noga och nu då sedermera Spot On?

- Innan jag började på NOGA så pluggade jag vid Jönköping University i fem år. Har gått en ganska rak väg genom skolan och sedan direkt till NOGA, tack vare att jag alltid någonstans vetat vad jag vill jobba med så jag har inte testat så mycket olika arbetsplatser. När det är rätt känns det lätt! 

Du jobbar ju både operativt och lite som projektledare idag, hur ser du på den rollen? 

- Jag tycker ju om att ha kontroll på saker och det bästa med att vara projektledare är att få ha en översikt. Sedan vill jag ha kunskap om alla områden som vi på fd. NOGA jobbar med inom digital marknadsföring också. Det är ju något som rollen som projektledare möjliggör och innebär lite, så det är roligt. Vad det innebär framöver nu när vi gått tillsammans med Spot On återstår väl att se, men jag säger sällan nej till nya utmaningar.

Vilket är favoritverktyget på jobbet, Googles maskinpark elller en riktigt go' penna och skrivblock? 

- Enkelt, i mitt arbete har jag framför allt på senare tiden gått mer åt ett Google Ads fokus. Med tanke på alla möjligheter som finns där så är det svårt att välja något annat än just hela den miljön. Men jag är en riktig sucker för att slänga in lite siffror i excel också.

Om du bara fick välja en sida att handla från i resten av livet, var klickar du då? 

- Ja men det var ju det här med energidrycken då. Det blir kanske någon beställning från Proteinbolaget då och då, det blir det...

 

Work Life Balance

Vad gör du på fritiden?

På sommaren hittar man mig ofta på golfbanan (trots att det inte syns på resultaten). Utöver det har jag inte så mycket hobbies men är mycket intresserad av hockey (främst NHL) och Formula 1. Hemma finns alltid golf, hockey eller F1 på tv, även mitt i natten vissa gånger.

Kontakta oss

Spot On