Skip to the content
tina

Välkommen Tina!

- Tack, det känns spännande!

- Jag minns att redan de första gångerna vi från fd. Noga och Spot On träffades i olika konstellationer så var det tydligt att vi drog åt samma håll och ja det klickade helt enkelt. Nu återstår utmaningarna i att faktiskt slå samman två verksamheter - som för visso är lika på många plan men som såklart arbetat på olika sätt, men det tvivlar jag inte en sekund på att vi kommer fixa. Vi har fått ett varmt välkomnande och det finns ju massor av nya kollegor att lära känna nu!

Så för oss som kanske inte känner dig så väl sedan tidigare, hur ser din bakgrund ut?

- Jag har rätt så nyligen bytt yrkesbana och tog examen som digital marknadskommunikatör 2021. Så, från scenteknik på teater till digital marknadsföring på byrå. Jag arbetar främst med annonsering på Google och med sökmotoroptimering. Det tekniska följde visst med mig till (fd.) Noga efter att jag tydligen briljerat med kunskaper i hantering av skruvmejsel och stege när batterier skulle bytas ut. Så lite skämtsamt blev jag försedd med en orange skyddshjälm av mina kollegor, den lånar jag gärna ut när behov uppstår – för säkerhets skull. 

Utöver att vara vår nya handy-woman då, vad tror och hoppas du kunna tillföra hos oss och våra kunder?

- Att hjälpa våra kunder att få valuta för sina investeringar. Det bästa med digital marknadsföring är möjligheten att kunna mäta resultat. Att analysera data och kunna basera beslut kring insatser utifrån det är kul – även om jag är en stark förespråkare för att lyssna magkänslan i andra sammanhang. Jag hoppas få arbeta ännu mer med sökmotoroptimering som är ett så viktigt område för att våra kunders webbplatser ska synas och ge önskade resultat.

Vilket är ditt favoritverktyg för att klara av arbetsdagen? 

- Google Analytics ligger definitivt i topp men de gör ju också Google Ads och Ahrefs och… ett sa du va?

Nämn en sajt du ofta handlar ifrån? 

- Alla former av nätapotek så här i pandemitider, däremot är det av olika varje gång. 

 

Bli en av oss

Vi letar alltid efter talangfulla och härliga nya kompisar - är det du? 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spot On