Skip to the content

Välkommen Robin!

Robin är killen som är uppväxt i Jönköping men som trots det ändå valde att förflytta sig till Sveriges framsida, Göteborg. När vi sökte en ny projektledare hos oss klaffade därför allt perfekt och vi är superglada över att ha Robin på plats. Men vad tycker han själv egentligen? 

Robin - nu har det gått lite mer än 1 månad sedan du började, blev det som du tänkt dig? 

- Jag är fortsatt väldigt glad över att jag bestämde mig för att testa på detta. Det har varit ett par rejält intensiva veckor med allt från utbildningar i olika plattformar till skarpa case där jag både fått gå vid sidan av men även driva flertalet egna processer. Mycket att ta in med andra ord men samtidigt har det varit väldigt roligt. Jag har känt mig välkommen från första dagen och lärt känna massor av härliga kollegor!

Hur kom det sig att du sökte tjänsten hos oss på Spot On? 

Jag hörde talas om Spot On av Malin och Peter som numer är mina kollegor. Det är personer jag litar på och om de gillade att jobba här så kände jag mig ganska trygg i att jag skulle göra det också. Det som gjorde att jag sökte tjänsten var just deras varma ord om företaget i kombination med att jag tyckte tjänsten verkade spännande.

Vad gjorde du innan du började hos oss? 

- I grunden är jag ekonom och kommer från en av storbankerna där jag bland annat har jobbat som projektledare. Så till viss del finns det likheter men till viss del finns det även olikheter vilket är kul, det ger mig spännande utmaningar vilket jag är ute efter och trivs med.

Fast ryktet går att du varit tidigare golfproffs. Eller någonstans i närheten i alla fall? 

- Hahaha det kanske är att ta i så det ryktet får jag nog ta död på direkt. Jag spelade väldigt mycket golf som ung fram till efter gymnasiet då det blev fokus på annat i livet. 
De senaste åren så har jag återigen funnit tillbaka intresset och försöker komma tillbaka i gammal form vilket tyvärr är svårare än man kan tro. Jag håller mig fortsatt nere på singelhandicap ändå! 💪🏼

Vilken e-handel spenderar du mest tid i?

Jag tror att mitt klockintresse gör att jag spenderar mest tid på en sida som heter Chrono24, där blir det mycket tittande men tyvärr inte så mycket shoppande!

Dags att byta jobb?

Kolla vilka lediga tjänster vi har och se om det är något som passar dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spot On