Skip to the content

Case

Här har vi samlat case och inspiration på några av de kunder vi jobbar och har jobbat med genom åren. Kanske hittar du något som påminner om din egen verksamhet? 

Skärmdump på Swedese

Swedese Möbler accelererar försäljningen på nätet

I Swedeses egna onlinekanal säljs ett utvalt sortiment och på sikt lanseras också produkter som är helt unika för den egna försäljningskanalen på webben.

Skärmdump Ballingslöv

Ta ett Kitchen Small Talk med Ballingslöv

Hur går det på bästa sätt att hjälpa personer som planerar för ett nytt kök men saknar tid, möjlighet eller kunskap att påbörja resan själv?

Skärmdump NordicFeel

Nordicfeel jobbar med kunden i centrum

Nordic Feel har visionen att skapa den bästa användarupplevelsen i norra Europa. I en snabbrörlig bransch, med många konkurrenter, är detta en modig målbild som utmanar dem att tänka nytt, sätta kunden i centrum och jobba smartare.

Skärmdump Hafa

Branschens bästa B2B-lösning

Tillsammans med badrumstillverkaren Hafa har Spot On utvecklat ett B2B-stöd som kallas SvarDirekt, en digital plattform för företagets återförsäljarled.

Skärmdump Resia

Resia bygger framtidens resesajt redan idag

I arbetet med Resias nya webbplats identifierades tidigt en MVP, en minimum viable product, med fokus på ett tydligt bokningsflöde, mobilanpassning och en flexibel plattform för webbplatsens redaktörer.

Skärmdump på Bingolotto

Bingo på webben för Folkspel på Episerver

I projektet tillsammans med Folkspel och Bingolotto fanns ett tydligt fokus, att förena Bingolottos onlineaffär med TV-programmet – genom att kunna köpa, spela och rätta direkt på webbplatsen.

Skärmdump Bengt-Martins

Raka spåret till snön med Bengt Martins

Kompletta resebokning för de som vill njuta av antingen en skidsemester i Sverige eller Norge. Allt snyggt och smart paketerat på Litiums CMS-plattform.

Nefab Skärmdump

Snyggt paketerat med Nefab

I samarbete med den välrenommerade designbyrån Grand Public har vi lanserat en koncernsite till Nefab.

Jönköping Energi skärmdump

Jönköping Energi

Jönköping Energi skapar närhet till sina kunder med relevant information och ett anpassat produktutbud.