Skip to the content

Snyggt paketerat med Nefab

Hur kan man som företag visa upp sina produkter och tjänster på ett effektivt och snyggt sätt för samarbetspartners och nyblivna kunder, oavsett vilket land eller enhet de använder att surfa på?

I samarbete med den välrenommerade designbyrån Grand Public lanserade vi en en ny responsiv koncernsite till Nefab. Siten bygger på EpiServers CMS och lanserades i slutet av mars 2014.

Vi på Spot On samarbetar ofta med olika byråer och i detta fallet innebar det att Grand Public stod för strategi, användargränssnitt och design medan vi levererade en implementation och produktion av en flexibel, tydlig och snabb webbplats som förstås även är responsiv.

Webbplatsen bygger på EpiServer CMS där innehållsarbete för webbredaktörer och avancerad språkhantering ligger i fokus. Webbplatsen speglar tydligt Nefabs erbjudanden, varumärke, erbjudanden och lyfter tydligt fram koncernens specialistområden inom förpackningslösningar.

 

Nefab är en global koncern som levererar industriförpackningar, specialiserade på helhetslösningar inom förpackningar. Nefabkoncernen har cirka 2 350 anställda och omsatte 2016 3,3 miljarder SEK.

 

Besök Nefabs webbplats

Kontakta oss