Skip to the content

Guider

Grattis, här har du ett alldeles gratis bibliotek av nedladdningsbara guider som förhoppningsvis kan sprida kunskap inför de digitala projekt du vill ta dig an. Saknar du något? Berätta gärna för oss vad du vill läsa mer om! 

5 verktyg för B2B-företag som vill bli bättre på digital försäljning

I den här guiden får du bra tips på hur du kan hjälpa din säljorganisation att bli mer digital med hjälp av verktyg och metoder.

Vinnande B2B e-handel för komplexa affärer

I den här guiden får du konkreta tips och idéer på hur du skall komma igång med digital försäljning för B2B och våga satsa vidare.

Minska riskerna i ett e-handelsprojekt

Känner du dig osäker på hur du som produktägare skall angripa ett nytt digitalt projekt och är du rädd att göra stora misstag? I den här guiden har vi samlat alla de viktigaste faktorerna så att du kan känna dig lugn.

Skapa rätt interna förutsättningar för lyckade e-handelsprojekt

Vad behöver du egentligen för interna resurser, program och målbilder för att kunna lyckas med ett e-handelsprojekt? Vi går igenom de delar som du bör ha koll på innan du sätter igång en upphandling. 

Datadriven E-handel

Vi listar 10 riktigt bra tips på hur du kan arbeta mer datadrivet med din digitala affär. 

Dashboard: Samla dina viktigaste KPI:er på en sida

Spot On har skapat en dashboard för Google Analytics där de viktigaste KPI:erna för en e-handel är samlade på en sida.

Beräkna ditt resultat av konverteringsoptimering

För dig som alltid varit nyfiken på hur mycket du behöver investera för att lyckas med dina resultat har vi här skapat en enklare kalkylator som hjälper dig att få fram en investeringskostnad.