Skip to the content

Digitala lösningar vi hjälper ditt företag med

B2B - Digital försäljning mellan företag

Du kanske redan lagt en bra grund i din digitaliseringsresa och investerat i affärssystem och automatisering för tillverkande flöden - skapa en digital supersäljare, det vill säga den säljaren som aldrig sover, aldrig är sjuk och som alltid visar den mest nödvändiga informationen för besökaren.

Spot On Ignition - E-handel till fastpris

Få ordning på artiklar med ett PIM-system, integrera affärssystem, ta kontroll över prislistor och kundunika priser samt börja jobba med e-handel på ett snabbt och enkelt sätt med hjälp av Spot On Ignition.

PIM-verktyg och fördelar med att ha ett

Med ett PIM-verktyg får du inte bara en struktur som kommer hjälpa dig att hantera alla produkter och spara massvis av tid internt - det är också med hjälp av PIM du i din tur hjälper dina kunder att hitta all information  de kan tänkas behöva när de själva gör sin efterforskning. 

B2C - Din butik på nätet

Företag som säljer till privatpersoner har traditionellt kommit något längre med sin webb än de som säljer till företag. Det finns de bolag som startat sin affär i en butik för att sedan utöka även på webben och därmed kämpar med att få ihop ett omnikanalstänk - det vill säga att känslan för butiken är samma oavsett om du besöker den live eller på webben. Sedan finns det de B2C-bolag som är startade på webben och aldrig gjort något annat, där kan svårigheterna istället vara att höras och synas i allt brus. 

Integrationer mellan olika system

När du integrerar din e-handelsplattform mot andra IT-system får du en möjlighet att skapa en bättre helhet och därmed kunna effektivisera dina och besökarens flöden. Läs gärna mer om hur vi jobbar och vilka system vi tidigare integrerat mot. 

Spot On Insights

Under namnet Insights har vi på Spot On samlat de tjänster som på olika sätt siktar på att förbättra kundens affär via ett datadrivet arbetssätt. Det kan handla om allt från konverteringsoptimering till UX-förbättringar men också workshops och verktyg för att hjälpa er hitta affärsnyttan i digitala projekt. 

Kontakta oss