Skip to the content

Vi hjälper ditt företag med e-handel och digitala lösningar

B2B - Digital försäljning mellan företag

Du kanske redan lagt en bra grund i din digitaliseringsresa och investerat i affärssystem och automatisering för tillverkande flöden - skapa en digital supersäljare, det vill säga den säljaren som aldrig sover, aldrig är sjuk och som alltid visar den mest nödvändiga informationen för besökaren.

B2C - Din butik på nätet

Företag som säljer till privatpersoner har traditionellt kommit något längre med sin webb än de som säljer till företag. Det finns de bolag som startat sin affär i en butik för att sedan utöka även på webben och därmed kämpar med att få ihop ett omnikanalstänk - det vill säga att känslan för butiken är samma oavsett om du besöker den live eller på webben. Sedan finns det de B2C-bolag som är startade på webben och aldrig gjort något annat, där kan svårigheterna istället vara att höras och synas i allt brus. 

Strategisk rådgivning

Vi hjälper dig att tänka strategiskt, både ur ett tekniskt perspektiv samt med fokus på kundupplevelsen. Det innebär att vi kan vara ett bra bollplank inför kommande budgetarbete, större satsningar gällande tekniska implementationer och som en bra part att provköra idéer på.

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring för fler lönsamma affärer. Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga affärsvärde ur din marknadsbudget.

PIM-verktyg och fördelar med att ha ett

Med ett PIM-verktyg får du inte bara en struktur som kommer hjälpa dig att hantera alla produkter och spara massvis av tid internt - det är också med hjälp av PIM du i din tur hjälper dina kunder att hitta all information  de kan tänkas behöva när de själva gör sin efterforskning. 

Integrationer mellan olika system

När du integrerar din e-handelsplattform mot andra IT-system får du en möjlighet att skapa en bättre helhet och därmed kunna effektivisera dina och besökarens flöden. Läs gärna mer om hur vi jobbar och vilka system vi tidigare integrerat mot. 

Kontakta oss