Skip to the content

inRiver PIM - kraftfullt PIM för dig som kräver det bästa

Historia

inRiver grundades 2007 då behovet av att snabbt kunna växa på fler marknader och samtidigt underhålla produktinformationen tydliggjordes under den snabba telekomtillväxten i Norden i slutet av 90-talet. Möjligheter att kunna skala och underhålla produktinformationen manuellt var svårt och företag behövde en lösning för att förbättra skapandet och distributionsprocesserna för deras produktinformation.

Detta blev grunden till det som vi nu känner som inRiver. Kärnkoncepten för att lösa utmaningar kring skalbarhet och strömlinjeformade processer är detsamma idag som när företaget startade. Idag används inRiver av kunder som Intersport, Spendrups, Bygma, Prysmian Group mfl.

Skapat för att underlätta produkthantering

inRiver är byggt för att slutanvändaren enkelt skall kunna arbeta med berikning av produkter samtidigt som plattformen också håller högsta säkerhetsklass. inRiver hjälper dig att öka försäljningen och effektivisera synkroniseringen av produktdata. Inga ledtider, inga programuppdateringar, bara bättre kundupplevelser och mer intäkter.

Integrera intern och extern data snabbt
Din produktdata finns säkerligen i många olika system i din organisation, från ERP, excelfiler, leverantörers data och egna filer. inRiver förenklar processen för att integrera data från vilken källa som helst och minskar risken för strul. Det innebär att framåt har du en tillförlitlig källa för all din masterdata. 

Skapa fantastiska produktberättelser enkelt
De bästa produktupplevelserna är de som känns skräddarsydda för besökaren. Med hjälp av inRivers PIM kan du berika produktinnehåll med text, bilder, videor och mer för att driva konverteringar och erbjuda en komplett produktberättelse. inRiver ger dig möjlighet att ge dina produkter liv genom att skapa innehåll som är relevant, kontextuellt och optimerat.

Dela innehåll i olika kanaler
Idag behöver din produktinformation enkelt kunna delas i flertalet olika kanaler. Det kan vara allt från tryckt material, sociala medier, marknadsplatser, återförsäljare och till kunder. inRiver hjälper dig att effektivisera leveransprocessen av information, vilket i sin tur gör det lättare och snabbare för dig att nå dina köpare över alla dina kanaler.

Identifiera säljmöjligheter 
Genom inRivers dashboard får du datadrivna insikter över alla dina kontaktpunkter. Det hjälper dig att ta kontroll över din försäljning och snabbt agera gentemot dina kompisar i branschen. inRivers teknik identifierar dina förlorade försäljningsmöjligheter så att du kan vidta åtgärder snabbt, direkt från din instrumentpanel. Det hjälper dig att driva konverteringar, öka dina intäkter och eliminera gissningar.

 

 

Passar inRiver mig?

Genom att få en större förståelse för din affär och produktstruktur kan vi hjälpa dig att hitta rätt PIM-syste för just dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev