Skip to the content

Storm PIM - produktinformation som strategisk tillgång

Historia

Storm Commerce har sedan 2008 erbjudit en plattform för digital handel. Plattformen har färdig funktionalitet för produktadministration, prissättning, kampanjhantering och orderläggning. Storm Commerce är en headless plattform med öppna API:er vilket möjliggör smidig integration till kringliggande system och spetskomponenter inom olika områden. Du som kund får möjlighet att koppla ihop en stark e-handelsmotor med de starkaste leverantörerna på marknaden för t ex CMS, för bästa möjliga e-handelsupplevelse.

Idag använder kunder som Adlibris, Royal Design, Blåkläder, Cervera och många fler Storms plattform.

I Storm Commerce finns ett inbyggt PIM som är specifikt anpassat för e-handel. Ett smart val för dig som har e-handel som ett tydligt mål i framtiden.

Läs gärna mer om Storm här.

Realtids-PIM för alla dina kanaler, redo för e-handel

Med sin moderna arkitektur och rika datastruktur ger Storm PIM dig möjligheten att berika dina produkter, anpassa produktinformation och priser för olika marknader, hantera varianter och relationer mellan produkter och mycket mer. Styrkor med Storm PIM:

 • Rik och flexibel datastruktur
  Ger dig möjlighet att paketera produkter efter varianter och familjer, möjlighet till upsell/crossell och tillbehör, sortimentsklasser och tillverkare. 
 • Stöd för rik produktinformation
  Berika dina produkter med beskrivningar, attribut, produktflaggor, bilder och annan media.
 • Multimarkets och brands
  Smidig struktur för försäljning på olika marknader och under olika varumärken. Självklart med stöd för sortimentstyrning, språkhantering och valuta. Inbyggd funktionalitet för översättningar.
 • Flexibla arbetsflöden
  Möjligheter att skapa vyer, dashboards, rapporter och arbetsflöden för dig och dina kollegor. Det går att batchuppdatera data samt göra importer och exporter via excel.
 • Hantering av stora sortiment
  Automatisera flödet och sätt upp produktrelationer med hjälp av regler. Läs in produktkataloger från externa leverantörer och skapa upp produkter med automatik.
 • Anpassa för e-handel redan från början
  Storm PIM hanterar priser, prislistor, lagersaldon från egna och externa lager samt tillgänglighetslogik. Utöver detta finns också möjlighet att jobba med logistisk information för att hantera alla flöden för frakt. 
 • Modern arkitektur
  Storm PIM har öppna API:er som kan användas för att bygga gränssnitt baserat på den produktdata som finns uppsatt, samt för att läsa in och ut data från Storm. Det finns även stöd för exportfeeds.  

Spot On är Storm Solution Partner

Storm Commerce samarbetar med några av Sveriges ledande digitala byråer och IT-konsultbolag för att skapa lönsamma, flexibla och skalbara e-handelslösningar för framtiden. Spot On är superglada över att vara en av Storms utvalda partners!

Licenser och kostnader

Storm Commerce är en SaaS-tjänst med kontinuerliga uppdateringar och 24/7/365 SLA. Storm PIM kan köpas separat vilket kan vara intressant för dig som vill ta ett första steg mot e-handel genom att börja med att strukturera ditt produktdata.

Licenskostnaden styrs av antal produkter och användande. I grundpaketet ingår:

 • 5 000 produkter (SKU = Stock Keeping Unit)
 • 10 prislistor
 • 1 miljon Storm API-anrop per månad
 • 5 GB dataöverföringsvolym per månad
 • 1 webbapplikation

5 anledningar till att välja PIM från Storm

 1. Möjlighet att starta med PIM och sedan växa med e-handel
 2. Obegränsad skalbarhet
 3. Konkurrenskraftigt pris
 4. Flexibla arbetsflöden och effektiva verktyg
 5. Stöd för rik produktdata

Vill du ta del av våra erbjudanden vi har gällande PIM just nu?