Skip to the content

B2C - din butik på nätet

Företag som säljer till privatpersoner har traditionellt kommit något längre med sin webb än de som säljer till företag. Det finns de bolag som startat sin affär i en butik för att sedan utöka även på webben och därmed kämpar med att få ihop ett omnikanalstänk - det vill säga att känslan för butiken är samma oavsett om du besöker den live eller på webben. Sedan finns det de B2C-bolag som är startade på webben men nu ser att det finns potential att starta pop-up shops eller andra typer av samarbeten efter att webben banat väg för deras varumärke.

Val av e-handelsplattform 

Gemensamt för många B2C-bolag är dock att de behöver jobba mycket och hårt med sin konvertering. Det finns olika sätt att lyckas här, men det börjar oftast i valet av e-handelsplattform. En bra e-handelsplattform hjälper dig som företag att växa, analysera din data på ett korrekt sätt och har ett bra stöd för språk, valuta och betalmodeller. Vi jobbar med flertalet olika e-handelsplattformar som alla lämpar sig väl för bolag som kommit en bit på vägen med sin e-handel och nu är redo att växla upp ytterligare. 

Använder du rätt plattform?

Vi har skrivit ett blogginlägg med bra tips att tänka på vid en upphandling. 

A/B-tester, optimering och webbanalys

Vi hjälper dig förstås med andra tjänster utöver rena plattformsfrågor. Kanske behöver du testa dig fram för att se vad som fungerar på just din webbshop med hjälp av A/B-tester? Vi kan också gå in och göra en webbanalys ur både teknisk och UX-design aspekt för att se om det finns små (eller stora parametrar) som gör att din webb av någon anledning inte konverterar så bra som du tänkt dig. Läs mer om vad vårt Growht Team kan hjälpa dig med. 

 

Konvertering, SEO-analys och annonsering i sociala medier

På Spot On kan vi hjälpa dig med allt som rör hela den digitala affären, såväl som trafikanskaffning av besökare till din e-handel som uppföljande riktade kampanjer efter köp. Vi jobbar dagligen med att optimera våra kunders digitala affär och har stor erfarenhet av att anpassa oss efter önskemål och budget. 

 

Spot On personal

Framtidens e-handelstrender 

Om du är nyfiken på vad som händer såväl nationellt som internationellt och vill säkerställa att ditt företag är på rätt spår och jobbar mot rätt mål så kommer vi vara en perfect match. Vi träffar förstås gärna dig och ditt företag för att se om det kan finnas möjligheter till ett kommande samarbete. Vill du veta mer? 

Kontakta oss