Skip to the content

Om oss

Spot On har sin bakgrund inom e-handel, webb- och systemutveckling, BI och affärsutveckling. Bolaget har funnits sen 2011 och startade i Jönköping och har nu även kontor i Göteborg och i Stockholm. Vi är 30 medarbetare – och vi söker hela tiden nya talanger.

Vi jobbar alltid med vår kunds affär i centrum, tillsammans med våra kunder. Just det där tillsammans gillar vi extra mycket, för det har visat sig vara en framgångsfaktor. Dels når våra kunder resultat mycket snabbare och dels blir det roligare att jobba – för oss alla.

Några av de plattformar vi jobbar med är Litium, Episerver och Umbraco.

Bland våra kunder finns bland annat Resia, Nordic Feel, Folkspel, A-hus, Ballingslöv, Euromaster, Evoke Gaming och Dynamic Code. Läs mer om våra case här

Snabbt om Spot On

  • Grundat: 2011
  • Antal medarbetare: 35
  • Kontor: Jönköping, Göteborg och Stockholm
  • Omsättning 2017: 26,9 MSEK
  • Antal pingisbord: 1
  • Antal PS4: 2
  • Antal 1000-bitars pussel lagda - oändligt.

Spot On ❤️ Minimum Loveable Product

Vi brinner för e-handel och jobbar gärna agilt och datadrivet. Vi kallar vår arbetsprocess MLP, Minimum Lovable Product: där vi jobbar med 1) en tydlig Mätplan, 2) Idégenerering, för att kunna 3) Prioritera och detaljera och hitta 4) Tidig affärsnytta, som vi hela tiden följer upp aktivt för att jobba med 5) Ständig förbättring, som baseras på 6) Datadriven utveckling – en tydlig och enkel modell som hjälper oss, och framförallt våra kunder, att hela tiden bli bättre.

Vi jobbar ihop - och gör saker tillsammans

Vi har till exempel varit på Web Summit ihop, och vi åkte på Build 2017. Vi kör egna hackatons och alla medarbetare på Spot On har en utbildningsbudget för att kunna utvecklas i sin yrkesroll. Vi lär oss hela tiden av varandra. Ibland hänger vi kvar på jobbet för en pingisturnering, lite VR eller för att testa nya spel på Playstation.

Vår omvärld

För oss är det viktigt att ge tillbaka till samhället vi lever i och göra vad vi kan för att minska belastningen på vår miljö.

Vi jobbar aktivt med vårt miljöarbete och är miljöcertifierade. Det innebär, bland annat, att vi sopsorterar, reser så miljövänligt det går och att vi alltid väljer det ekologiska alternativet.

Vi stödjer också organisationerna Secret Santa, Missing People och Naturskyddsföreningen.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna