Skip to the content

Litium e-handel Premium Solutions Partner

Spot On är en av fyra Premium Solution Partners till e-handelsplattformen Litium. Det är ett tydligt kvitto på att vi har en lång erfarenhet och stor kompetens när det gäller att starta upp och genomföra lyckade projekt inom B2B och B2C e-handel, speciellt med Litium som plattform.

Vi har med framgång lyckats implementera ett agilt arbetssätt, där vi fokuserar på att lansera ett mätbart affärsvärde så tidigt som möjligt i processen. Detta gynnar förstås dig som kund, då din budget läggs där du snabbast möjligast får en bra avkastning.

Vill du jobba med en plattform som tar dig till toppen?

Plattformen Litium har många fördelar. Den största förmodligen är att du som kund får tillgång till stöd för både marknad, försäljning och produkt i ett och samma system. Det ingår alltså ett e-commercesystem, ett CMS och ett PIM-system i plattformen. Det ger dig en enkelhet i all hantering som rör din digitala handel. Du väljer förstås själv fritt om du vill utnyttja hela Litiums plattform eller bara enstaka delar av den.

Litium har en time-to-marketkurva som snabbt ger dig och ditt företag möjlighet att börja testa och utveckla tjänsterna ni vill erbjuda. Detta gäller oavsett om du som bolag jobbar inom B2C eller B2B.

Med oss blir resan trevlig och begriplig

Med oss på Spot On blir resan till målet inte bara trevlig, utan även så bra och så begriplig som möjligt. Vi jobbar tillsammans för att ta fram er digitala supersäljare - den som aldrig sover eller behöver semester - den som bara fungerar, för att du istället ska kunna ägna dig åt att ta fram nya spännande idéer och tillvägagångssätt och nå just ditt företags mål.

Spot On Ignition - e-handel till fastpris

Spot On Ignition är vårt erbjudande där ni får kortast möjliga startsträcka för att kunna fokusera på affärsnytta direkt, istället för att lägga lång tid och kostnad på utveckling. Det är lösningen för er som vill framåt, vill ha möjlighet att experimentera och anpassa lösningen till er egen affär.

Läs mer om hur vi valt att paketera Litium-plattformen till ett fastpris i vårt erbjudande Spot On Ignition

Branschens bästa B2B-lösning

Som ett steg mot målet att vara branschens mest kundvänliga och moderna samarbetspartner lanserade Hafa SvarDirekt under våren 2016.

Nordic Feel jobbar med kunden i centrum

Nordic Feel har visionen att skapa den bästa användarupplevelsen i norra Europa. I en snabbrörlig bransch, med många konkurrenter, är detta en modig målbild som utmanar dem att tänka nytt, sätta kunden i centrum och jobba smartare.

Kontakta oss